Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
lihongchao Mr. lihongchao
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Shenzhen city KayDeli Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

produk

Home > produk > Industrial Chiller > Alat Cooled Industrial Refrigerating

Alat Cooled Industrial Refrigerating

Kategori produk tina Alat Cooled Industrial Refrigerating, kami pabrik husus ti Cina, Modular Chiller, Alat Cooled Industrial Refrigerating suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Refrigerating Siapkeun R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Témbongkeun:

    • 25HP Air leuwih tiis Cai Chiller

    25HP Air leuwih tiis Cai Chiller

    • merek: Kaydeli

    • bungkusan: kotak kai

    • Kamampuhan suplai: 5000

    • Sertipikat: ISO9001:2015

    • Model No.: KC-025

    KC / KWB runtuyan chiller industri utamana dilarapkeun dina Plastik & karét industri; eta akurat bisa ngadalikeun hawa molding na shorten daur molding, ningkatkeun kualitas produk sarta ngaronjatkeun efisiensi produksi. Éta ogé loba dipaké di Metal kerja, Téknik & Teknik, Kimia & Pharmaceutical, Pangan...

    • 20HP Air leuwih tiis Cai Chiller

    20HP Air leuwih tiis Cai Chiller

    • merek: Kaydeli

    • bungkusan: kotak kai

    • Kamampuhan suplai: 5000

    • Sertipikat: ISO9001:2015

    • Model No.: KC-020

    KC / KWB runtuyan chiller industri utamana dilarapkeun dina Plastik & karét industri; eta akurat bisa ngadalikeun hawa molding na shorten daur molding, ningkatkeun kualitas produk sarta ngaronjatkeun efisiensi produksi. Éta ogé loba dipaké di Metal kerja, Téknik & Teknik, Kimia & Pharmaceutical, Pangan...

    • Hawa tiis Cai Chiller Pikeun Kolam pools

    Hawa tiis Cai Chiller Pikeun Kolam pools

    • merek: Kaydeli

    • bungkusan: kotak kai

    • Kamampuhan suplai: 5000

    • Sertipikat: ISO9001:2015

    • Model No.: KC-010

    KC / KWB runtuyan chiller industri utamana dilarapkeun dina Plastik & karét industri; eta akurat bisa ngadalikeun hawa molding na shorten daur molding, ningkatkeun kualitas produk sarta ngaronjatkeun efisiensi produksi. Éta ogé loba dipaké di Metal kerja, Téknik & Teknik, Kimia & Pharmaceutical, Pangan...

    • 8HP Air leuwih tiis Gulung Chiller

    8HP Air leuwih tiis Gulung Chiller

    • merek: Kaydeli

    • bungkusan: kotak kai

    • Kamampuhan suplai: 5000

    • Sertipikat: ISO9001:2015

    • Model No.: KC-008

    KC / KWB runtuyan chiller industri utamana dilarapkeun dina Plastik & karét industri; eta akurat bisa ngadalikeun hawa molding na shorten daur molding, ningkatkeun kualitas produk sarta ngaronjatkeun efisiensi produksi. Éta ogé loba dipaké di Metal kerja, Téknik & Teknik, Kimia & Pharmaceutical, Pangan...

    • Datangna Anyar Air leuwih tiis Cased Industrial Chiller

    Datangna Anyar Air leuwih tiis Cased Industrial Chiller

    • merek: Kaydeli

    • bungkusan: kotak kai

    • Kamampuhan suplai: 5000

    • Sertipikat: ISO9001:2015

    • Model No.: KC-006

    KC / KWB runtuyan chiller industri utamana dilarapkeun dina Plastik & karét industri; eta akurat bisa ngadalikeun hawa molding na shorten daur molding, ningkatkeun kualitas produk sarta ngaronjatkeun efisiensi produksi. Éta ogé loba dipaké di Metal kerja, Téknik & Teknik, Kimia & Pharmaceutical, Pangan...

    • 5HP Air leuwih tiis Gulung Chiller

    5HP Air leuwih tiis Gulung Chiller

    • merek: Kaydeli

    • bungkusan: kotak kai

    • Kamampuhan suplai: 5000

    • Sertipikat: ISO9001:2015

    • Model No.: KC-005

    KC / KWB runtuyan chiller industri utamana dilarapkeun dina Plastik & karét industri; eta akurat bisa ngadalikeun hawa molding na shorten daur molding, ningkatkeun kualitas produk sarta ngaronjatkeun efisiensi produksi. Éta ogé loba dipaké di Metal kerja, Téknik & Teknik, Kimia & Pharmaceutical, Pangan...

    • Hawa cooling És Cai Chiller

    Hawa cooling És Cai Chiller

    • merek: Kaydeli

    • bungkusan: kotak kai

    • Kamampuhan suplai: 5000

    • Sertipikat: ISO9001:2015

    • Model No.: KC-003

    KC / KWB runtuyan chiller industri utamana dilarapkeun dina Plastik & karét industri; eta akurat bisa ngadalikeun hawa molding na shorten daur molding, ningkatkeun kualitas produk sarta ngaronjatkeun efisiensi produksi. Éta ogé loba dipaké di Metal kerja, Téknik & Teknik, Kimia & Pharmaceutical, Pangan...

    • Industri laser Equipment Air leuwih tiis Chiller

    Industri laser Equipment Air leuwih tiis Chiller

    • merek: Kaydeli

    • bungkusan: kotak kai

    • Kamampuhan suplai: 5000

    • Sertipikat: ISO9001:2015

    • Model No.: KC-002

    KC / KWB runtuyan chiller industri utamana dilarapkeun dina Plastik & karét industri; eta akurat bisa ngadalikeun hawa molding na shorten daur molding, ningkatkeun kualitas produk sarta ngaronjatkeun efisiensi produksi. Éta ogé loba dipaké di Metal kerja, Téknik & Teknik, Kimia & Pharmaceutical, Pangan...

    • Industrial Chiller Air leuwih tiis Cai Chiller

    Industrial Chiller Air leuwih tiis Cai Chiller

    • merek: Kaydeli

    • bungkusan: kotak kai

    • Kamampuhan suplai: 5000

    • Sertipikat: ISO9001:2015

    • Model No.: KC-001

    KC / KWB runtuyan chiller industri utamana dilarapkeun dina Plastik & karét industri; eta akurat bisa ngadalikeun hawa molding na shorten daur molding, ningkatkeun kualitas produk sarta ngaronjatkeun efisiensi produksi. Éta ogé loba dipaké di Metal kerja, Téknik & Teknik, Kimia & Pharmaceutical, Pangan...

    • 60hp Air leuwih tiis Cai Chiller

    60hp Air leuwih tiis Cai Chiller

    • merek: Kaydeli

    • bungkusan: kotak kai

    • Kamampuhan suplai: 5000

    • Sertipikat: ISO9001:2015

    • Model No.: KC-060

    KC / KWB runtuyan chiller industri utamana dilarapkeun dina Plastik & karét industri; eta akurat bisa ngadalikeun hawa molding na shorten daur molding, ningkatkeun kualitas produk sarta ngaronjatkeun efisiensi produksi. Éta ogé loba dipaké di Metal kerja, Téknik & Teknik, Kimia & Pharmaceutical, Pangan...

    • 50hp Air leuwih tiis Cai Chiller

    50hp Air leuwih tiis Cai Chiller

    • merek: Kaydeli

    • bungkusan: kotak kai

    • Kamampuhan suplai: 5000

    • Sertipikat: ISO9001:2015

    • Model No.: KC-050

    KC / KWB runtuyan chiller industri utamana dilarapkeun dina Plastik & karét industri; eta akurat bisa ngadalikeun hawa molding na shorten daur molding, ningkatkeun kualitas produk sarta ngaronjatkeun efisiensi produksi. Éta ogé loba dipaké di Metal kerja, Téknik & Teknik, Kimia & Pharmaceutical, Pangan...

    • 40hp Air leuwih tiis Cai Chiller

    40hp Air leuwih tiis Cai Chiller

    • merek: Kaydeli

    • bungkusan: kotak kai

    • Kamampuhan suplai: 5000

    • Sertipikat: ISO9001:2015

    • Model No.: KC-040

    KC / KWB runtuyan chiller industri utamana dilarapkeun dina Plastik & karét industri; eta akurat bisa ngadalikeun hawa molding na shorten daur molding, ningkatkeun kualitas produk sarta ngaronjatkeun efisiensi produksi. Éta ogé loba dipaké di Metal kerja, Téknik & Teknik, Kimia & Pharmaceutical, Pangan...

    • 35HP Air leuwih tiis Cai Chiller

    35HP Air leuwih tiis Cai Chiller

    • merek: Kaydeli

    • bungkusan: kotak kai

    • Kamampuhan suplai: 5000

    • Sertipikat: ISO9001:2015

    • Model No.: KC-035

    KC / KWB runtuyan chiller industri utamana dilarapkeun dina Plastik & karét industri; eta akurat bisa ngadalikeun hawa molding na shorten daur molding, ningkatkeun kualitas produk sarta ngaronjatkeun efisiensi produksi. Éta ogé loba dipaké di Metal kerja, Téknik & Teknik, Kimia & Pharmaceutical, Pangan...

    • 30hp Air leuwih tiis Cai Chiller

    30hp Air leuwih tiis Cai Chiller

    • merek: Kaydeli

    • bungkusan: kotak kai

    • Kamampuhan suplai: 5000

    • Sertipikat: ISO9001:2015

    • Model No.: KC-030

    KC / KWB runtuyan chiller industri utamana dilarapkeun dina Plastik & karét industri; eta akurat bisa ngadalikeun hawa molding na shorten daur molding, ningkatkeun kualitas produk sarta ngaronjatkeun efisiensi produksi. Éta ogé loba dipaké di Metal kerja, Téknik & Teknik, Kimia & Pharmaceutical, Pangan...

Cina Alat Cooled Industrial Refrigerating suppliers

Chiller industri seri KC / KWB utamana diterapkeun dina industri Plastik & Rubber; eta akurat tiasa ngadalikeun hawa mérésina sareng ngirangan daur molding, ningkatkeun kualitas produk sareng ningkatkeun efisiensi produksi. Areta ogé loba dipaké dina kerja logam, Panangtayungan Seuneu & Téknik, Kimia & Farmasi, Kadaharan sareng Inuman, Laser, Industri Electronicsléktronik, Tekstil, Electroplate, Uji pari konduktor, jet Cai, Palapisan vakum, Konstruksi sareng Militer.

Fitur Desain

¨ Diadopsi komprésor anu kasohor anu nganggo dunya sareng high efisiensi condenser sareng evaporator, mastikeun kesuburan anu ngagolak luhur, konsumsi énérgi handap, low-noise anu sateuacana.

Range rentang suhu cai ka tiis 5 ℃ nepi ka 35 ℃.

Charged dieusi R22, KBK tipe bébas R407C, R410A, R404A, R134A kanggo pilihan, efisiensi cooling luhur.

Ev Evaporator ukuran langkung sareng condenser mastikeun hijian chiller jalan sahandapeun suhu ambient tinggi 45C.

Control Sistem kontrol mikrokomputer maturan stabilitas suhu akurat dina ± 1 ℃.

Noise Nois lemah sareng blower hawa polumeu ageung.

Pump Pompa beusi dilengkepan standar, stainless steel atanapi pompa angkat luhur kanggo pilihan.

Devices Alat multi-panyalindungan mastikeun unit chiller dijalankeun sacara aman.

Configuration Konfigurasi evaporator-di-tank inovatif ngajantenkeun hawa anu tetep ajeg ditawarkeun, sabab évaporator ogé niiskeun sepanjang tanki sorangan, ngurangan gain panas di ambient, sarta ngaronjatkeun efisiensi.

Ch chiller industri tiis KWB anu niiskeun industri anu nganggo cangkang sareng pipi sareng kapaséng, kapasitas kagancangan laju panas sareng efisiensi panas anu luhur, saé pisan dipaké di daérah hawa ambient Luhur jeung cai loba pisan.

Iller KC hawa anu tiis ku chiller industri anu dikéngkolkeun condenser aluminium fin / tambaga pipa, anu ngabersihkeun sareng instalasi.

Supply catu daya: 1PH 220V / 50HZ ----- 1 / 2HP ka 2HP

3PH 380V / 415V 50HZ ----- 3HP ka 60HP

Kirim surélék Panalungtikan

lihongchao

Mr. lihongchao

email:

szkaydeli@163.com

Kirim surélék Panalungtikan

Tel:86-0755-28122621

Fax:86-0755-23008879

Hapé:+8618927422621

email:szkaydeli@163.com

alamat:306, 3rd Floor, Building A, Fulian Industrial Park, Dalang South Road, Longhua Street, Longhua New District, Shenzhen, China, Shenzhen, Guangdong

mobile Loka

http://www.kaydelichiller.com