Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
lihongchao Mr. lihongchao
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Shenzhen city KayDeli Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

panas produk

Info parusahaan

Shenzhen city KayDeli Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

  • Jenis usaha:

    Manufacturer

  • Main Produk:

    Chillers Suhu lemahna , Industrial Chillers , Cai Cooled Chilers , Hawa Cooled Chillers , Screw Chillers , Hawa Cooled Screw Chillers

  • ékspor Perséntase:

    61% - 70%

  • taun Didirikeun:

    2012

anyar produk

Kirim surélék Panalungtikan

lihongchao

Mr. lihongchao

email:

szkaydeli@163.com

Kirim surélék Panalungtikan

Tel:86-0755-28122621

Fax:86-0755-23008879

Hapé:+8618927422621

email:szkaydeli@163.com

alamat:306, 3rd Floor, Building A, Fulian Industrial Park, Dalang South Road, Longhua Street, Longhua New District, Shenzhen, China, Shenzhen, Guangdong

mobile Loka

http://www.kaydelichiller.com