Komunikasi karo Supplier? Supplier
lihongchao Mr. lihongchao
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Shenzhen city KayDeli Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

Produk

Home > Produk > Water Cooled Screw Chiller

Water Cooled Screw Chiller

Kategori produk dari Water Cooled Screw Chiller , kami produsen khusus dari Cina, Water Cooled Screw Chiller , Water-Cooled Screw Cryogenic Chiller pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Air Cooled Screw Refrigerating Set R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • Kaydeli 400HP industri skru recirculate skru industri

    Kaydeli 400HP industri skru recirculate skru industri

    • Packaging: kothak kayu

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Model No.: KDS-400F

    • Transportasi: Ocean,Land,Air

    • Cooling Capcity(kcal/h): 1097360

    Fitur desain : Inggih K nown B rand C ompressor ¨ Unit nganggo Jerman BITZER utawa Taiwan HANBELL kompresor skru semi-hermetik. Paling anyar 5 nganti 6 sing dipatenake profil rotor ngawut-awut kanthi efisiensi banget. Control Kontrol kapasitas tanpa wates utawa mandheg kanthi rapet, nampilake energi efisien, mlaku...

    • Kaydeli 360 HP pemanasan banyu penyejuk banyu

    Kaydeli 360 HP pemanasan banyu penyejuk banyu

    • Packaging: kothak kayu

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Model No.: KDS-360

    • Transportasi: Ocean,Land,Air

    • Cooling Capcity: 984700kcal/h

    Fitur desain : Inggih K nown B rand C ompressor ¨ Unit nganggo Jerman BITZER utawa Taiwan HANBELL kompresor skru semi-hermetik. Paling anyar 5 nganti 6 Profil rotor skru paten kanthi efisiensi banget. Control Kontrol kapasitas tanpa wates utawa mandheg kanthi rapet, nampilake energi efisien, mlaku stabil lan tenang. ¨...

China Water Cooled Screw Chiller Supplier


Inggih K nown B rand C ompressor

¨ Unit adopts Germany BITZER or Taiwan HANBELL brand semi-hermetic screw compressor. Paling anyar 5 nganti 6 profil rotor sekrup paten karo efisiensi banget.

¨ Kontrol kapasitas tanpa wates sing bisa dianggep sing ora bisa diendhegake, sing nduweni efisiensi energi, stabil lan tenang.

¨ Paling majeng paten proses manufaktur presisi sing paling dhuwur.

¨ Built-in monitoring lan perlindungan sing pinter lengkap kalebu pemantauan temperatur motor termal, pemantauan urutan tahapan, manual reset lock-out, sensor suhu minyak.

¨ Wide range of refrigerant for option, kalebu R134a, R407c lan R22 (R404a, R507c upon request).

Microprogramming C ontrol S ystem

¨ Industrial PLC centralized control digabungake karo sistem pengendali kapasitas kompresor, sabenere monitor.

¨ Perlindungan terpadu kanggo suhu kurang, tekanan dhuwur / kurang, anti-pembekuan, tahap sing ilang, anti-phase, overload, suhu motor, diferensial minyak, switch aliran, miwiti latensi.

¨ Basa opsional opsional, menu leading, unit running state gampang diatur.

Gampang aku pengeling-eling , R eliable R unning

¨ Kasedhiya kanthi cepet, ngurangi impact listrik.

¨ Aman lan aman, kurang getaran, gampang kanggo instalasi.

Struktur kompak, ora dikarepake spasi lan bobot entheng, gampang kanggo transportasi lan instalasi.

¨ Sakcukupe nganggo kabel, diselidiki lan dites pre-delivery, nyimpen wektu instalasi lan biaya.

 

Eatures Design F


¨ W ngowahi kondenser tipe aluminium cerah, njamin wilayah ijol-ijolan panas sing cukup ing ukuran unit cilik

¨ Penguap efisien dhuwur karo tabung tabung thread internal.

¨ Fan volume aksial udara dengan pisau logam. Motor dipisah saka net-tutup, dienggo ing port exhaust dening logam

¨ Control Siemens PLC, antarmuka layar tutul LCD.

¨ Standar desain daya R22, CFC Gratis R407C, R410A, R404A, R134A kanggo pilihan.

¨ 380V-415V / 50HZ 3PH kanggo desain standar. Desain sing beda ing panyuwunan pelanggan.

 

Kirim Enquiry

lihongchao

Mr. lihongchao

Email:

szkaydeli@163.com

Kirim Enquiry

Tel:86-0755-28122621

Fax:86-0755-23008879

Ponsel:+8618927422621

Email:szkaydeli@163.com

Alamat:306, 3rd Floor, Building A, Fulian Industrial Park, Dalang South Road, Longhua Street, Longhua New District, Shenzhen, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile