Komunikasi karo Supplier? Supplier
lihongchao Mr. lihongchao
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Shenzhen city KayDeli Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

Produk

Home > Produk > Water Cooled Chiller > Water Cooled Refrigerating System

Water Cooled Refrigerating System

Kategori produk dari Water Cooled Refrigerating System , kami produsen khusus dari Cina, Industrial Water Cooler , Water Cooled Refrigerating System pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Unit Pendinginan Kriogenik R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • Tipe cooler jinis industri chiller

    Tipe cooler jinis industri chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KWB -010

    KC / KWB seri industri chiller utamané Applied ing industri Plastik & Karet; bisa kanthi cepet ngontrol suhu cetakan lan nyepetake siklus cetakan, ningkatake kualitas produk lan ningkatake efisiensi produksi. Padha uga digunakake digunakake ing Logam digunakake, Mechanical & Engineering, Kimia & Farmasi,...

    • Banyu digawe adhem

    Banyu digawe adhem

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KWB-030

    KC / KWB seri industri chiller utamané Applied ing industri Plastik & Karet; bisa kanthi cepet ngontrol suhu cetakan lan nyepetake siklus cetakan, ningkatake kualitas produk lan ningkatake efisiensi produksi. Padha uga digunakake digunakake ing Logam digunakake, Mechanical & Engineering, Kimia & Farmasi,...

China Water Cooled Refrigerating System Supplier

Kene sampeyan bisa nemokake produk sing gegandhengan ing Water Cooled Refrigerating System, kita produsen profesional Industrial Water Cooler,Water Cooled Refrigerating System,Unit Pendinginan Kriogenik,Water Cooler Type Chiller,,. Kita fokus ing pengembangan produk ekspor internasional, produksi lan penjualan. Kita wis ngembangake proses kontrol kualitas Water Cooled Refrigerating System kanggo njamin produk ekspor sing berkualitas.
Yen sampeyan pengin ngerti liyane babagan produk ing Water Cooled Refrigerating System, monggo klik rincian produk kanggo ndeleng parameter, model, gambar, harga lan informasi liyane babagan Industrial Water Cooler,Water Cooled Refrigerating System,Unit Pendinginan Kriogenik,Water Cooler Type Chiller,,.
Punapa mawon sampeyan minangka grup utawa individu, kita bakal nindakake kabeh paling apik kanggo nyedhiyani sampeyan kanthi akurat lan lengkap pesen babagan Water Cooled Refrigerating System!

Kirim Enquiry

lihongchao

Mr. lihongchao

Email:

szkaydeli@163.com

Kirim Enquiry

Tel:86-0755-28122621

Fax:86-0755-23008879

Ponsel:+8618927422621

Email:szkaydeli@163.com

Alamat:306, 3rd Floor, Building A, Fulian Industrial Park, Dalang South Road, Longhua Street, Longhua New District, Shenzhen, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile