Komunikasi karo Supplier? Supplier
lihongchao Mr. lihongchao
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Shenzhen city KayDeli Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

Produk

Home > Produk > Water Cooled Chiller > Air Cooling Chilling Equipment > Water cooled industrial chiller

Water cooled industrial chiller
Water cooled industrial chiller
Water cooled industrial chiller
Water cooled industrial chiller
Water cooled industrial chiller

Water cooled industrial chiller

Tipe Pembayaran: L/C,T/T
Incoterm: FOB,CFR,CIF
Wektu Pengiriman: 30 Dina

Dhasar Info

    Model No.: KWB-060

Additional Info

    Packaging: kothak kayu

    Produktivitas: 500

    Brand: Kaydeli

    Transportasi: Ocean,Land,Air

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 5000

    Certificate: ISO9001:2015

    Kode HS: 8418692090

    Port: ShenZhen

Deskripsi Produk





KC / KWB seri industri chiller utamané Applied ing industri Plastik & Karet; bisa kanthi cepet ngontrol suhu cetakan lan nyepetake siklus cetakan, ningkatake kualitas produk lan ningkatake efisiensi produksi. Padha uga digunakake digunakake ing Logam digunakake, Mechanical & Engineering, Kimia & Pharmaceutical, Pangan & Minuman, Laser, Elektronika industri, Tekstil, Electroplate, Semi konduktor pengujian, Jet banyu, vakum coating, Konstruksi lan Militer.

Fitur desain


¨ Kompresor merek kondhang ing dunya lan kondensator efisiensi dhuwur lan evaporator, njamin efisiensi cooling dhuwur, konsumsi energi sing kurang, gangguan bisu lan long service life.

¨ Chilled water temperature range 5 nganti 35 .

¨ R22, opsi R407C, R410A, R404A, R134A gratis, efisiensi keren dhuwur.

¨ Over evaporator ukuran lan kondenser njamin unit chiller mlaku ing suhu sekitar 45C.

¨ Sistem kontrol mikro sing menehi stabilitas suhu sing akurat ing ± 1 .

¨ Kurang gangguan lan volume blower.

¨ Standard pumped Iron, stainless steel or high lift pump for option.

¨ Piranti proteksi multi njamin unit chiller mlaku kanthi aman.

¨ Konfigurasi evaporator-in-tangki sing inovatif njamin suhu banyu sing tetep, kayadene panguapan uga ngadhepi tangki dhewe, ngurangi gain panas ing sekitar, lan ningkatake efisiensi.

¨ KWB water cooled industrial chiller adopted shell and condenser tube, features disipation heat speed and efficiency cooling high, apik kanggo digunakake ing suhu lingkungan sekitar dhuwur karo banyu akeh banget.

¨ KC udara cooled industri chiller diadopsi aluminium fin / tambaga tabung jinis condenser, gampang kanggo reresik lan instalasi.

¨ Daya listrik: 1PH 220V / 50HZ ----- 1 / 2HP to 2HP

3PH 380V / 415V 50HZ ----- 3HP nganti 60HP

water cool chiller

Cathetan: 1.Parameters spesifikasi ndhuwur: Inlet / oulet suhu cair dingin: 12 ℃ / 7 ℃ Inlet / oulet cooling water temperature: 30 ℃ / 35 ℃
2. Spesifikasi ndhuwur bisa diganti tanpa kabar, yen ana syarat khusus, please njaluk spesifikasi sadurunge nindakake
water cool chiller

water cool chiller (2)

water cool chiller (3)




Kategori Produk : Water Cooled Chiller > Air Cooling Chilling Equipment

Kirim Enquiry

lihongchao

Mr. lihongchao

Email:

szkaydeli@163.com

Kirim Enquiry

Tel:86-0755-28122621

Fax:86-0755-23008879

Ponsel:+8618927422621

Email:szkaydeli@163.com

Alamat:306, 3rd Floor, Building A, Fulian Industrial Park, Dalang South Road, Longhua Street, Longhua New District, Shenzhen, China, Shenzhen, Guangdong