Komunikasi karo Supplier? Supplier
lihongchao Mr. lihongchao
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Shenzhen city KayDeli Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

Produk

Home > Produk > Water Cooled Chiller > Air Cooling Chilling Equipment > Water cooled screw chiller

Water cooled screw chiller
Water cooled screw chiller
Water cooled screw chiller
Water cooled screw chiller

Water cooled screw chiller

Tipe Pembayaran: L/C,T/T
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
Wektu Pengiriman: 30 Dina

Dhasar Info

    Model No.: KDS-050

    Application Fields: Printing

    Application Machine: Machining Center

    Certification: ISO, CE, SGS

    Condition: New

Additional Info

    Packaging: kothak kayu

    Produktivitas: 500

    Brand: Kaydeli

    Transportasi: Ocean,Land,Air

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 5000

    Certificate: ISO9001:2015

    Kode HS: 8418692090

    Port: ShenZhen

Deskripsi Produk

Chiller screw-cooled water uga jinis chiller. Punika diarani water cooled screw chiller amarga kita nggunakake kompresor sekrup sing dadi komponen kunci saka chiller. Sawetara temperatur hawa sing dhuwuré 3 ° C - 20 ° C, kanthi nggunakake kompresor semi-tutup, sing bisa ngasilake efisiensi prodhuksi 20% -30% luwih dhuwur tinimbang kompresor umum, efisiensi dhuwur, pangopènan prasaja, kapasitas kontrol akurat, getaran bumi. Bisa digunakake akeh ing plastik, electroplating, electronics, kimia, obat-obatan, printing, pangolahan pangan lan industri liyane refrigerasi kothak kudu nggunakake banyu chilled, utawa pusat perbelanjaan skala-gedhe, hotel, pabrik, rumah sakit lan kabeh jinis AC tengah proyèk kudu nggunakake kulkas utawa wilayah ing ngendi banyu dikonsentrasi ing pendinginan.

Water cooled screw chiller

Kategori Produk : Water Cooled Chiller > Air Cooling Chilling Equipment

Kirim Enquiry

lihongchao

Mr. lihongchao

Email:

szkaydeli@163.com

Kirim Enquiry

Tel:86-0755-28122621

Fax:86-0755-23008879

Ponsel:+8618927422621

Email:szkaydeli@163.com

Alamat:306, 3rd Floor, Building A, Fulian Industrial Park, Dalang South Road, Longhua Street, Longhua New District, Shenzhen, China, Shenzhen, Guangdong