Komunikasi karo Supplier? Supplier
lihongchao Mr. lihongchao
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Shenzhen city KayDeli Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

Produk

Home > Produk > Water Cooled Chiller > Air Cooling Chilling Equipment > Chiller tipe cooler banyu

Chiller tipe cooler banyu
Chiller tipe cooler banyu
Chiller tipe cooler banyu
Chiller tipe cooler banyu
Chiller tipe cooler banyu

Chiller tipe cooler banyu

Tipe Pembayaran: L/C,T/T
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
Wektu Pengiriman: 30 Dina

Dhasar Info

    Model No.: KWB-015

    Type: Water-Cooled

    Cooling Method: Water-cooled

    Unit Structure: Integral

    Selected Voltage: 380V/50HZ

    Compressor Number: 1

    Noise Level: Low

    Application Fields: Food Processing

    Application Machine: Precision Machine Tool

    Certification: ISO, CE, SGS

    Condition: New

Additional Info

    Packaging: kothak kayu

    Produktivitas: 500

    Brand: Kaydeli

    Transportasi: Ocean,Land,Air

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 5000

    Certificate: ISO9001:2015

    Kode HS: 8418692090

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk


Chiller didanai banyu migunakake evaporator shell-and-tube kanggo ngganti panas antara banyu lan refrigerant. Sistem refrigeran nyerep panas ing banyu, saengga banyu disejewangake kanggo ngasilake banyu adhem, banjur panas digawa menyang condenser shell-and-tube kanthi tindakan kompresor. Tukaran panas antara refrigeran lan banyu nyebabake banyu nyerep panas lan banjur nyirnakake panas liwat pipa banyu menyang menara pendinginan ing njaba.

Kaydeli water-cooled scroll chiller nyerep teknologi canggih lan modern ing ngarep lan luar negeri kanthi kualitas apik lan penampilan elegan. Nduweni performa apik, kurang swara, lan diatur miturut muatan, operate otomatis kanthi otomatis lan ngluwihi jangkah nyawa, nyedhiyakake peralatan impor asli sing diimpor minangka bahan mentah, PLC cerdas, sistem kontrol komputer PC mbantu kita ngawasi lan remot kontrol chiller, operasi prasaja, bisa disetel ing wektu, tingkat malfunction sing rendah lan safety dhuwur, sing nduweni aplikasi sing gedhe.

Water Cooler Type Industrial Chiller



Kategori Produk : Water Cooled Chiller > Air Cooling Chilling Equipment

Kirim Enquiry

lihongchao

Mr. lihongchao

Email:

szkaydeli@163.com

Kirim Enquiry

Tel:86-0755-28122621

Fax:86-0755-23008879

Ponsel:+8618927422621

Email:szkaydeli@163.com

Alamat:306, 3rd Floor, Building A, Fulian Industrial Park, Dalang South Road, Longhua Street, Longhua New District, Shenzhen, China, Shenzhen, Guangdong