Komunikasi karo Supplier? Supplier
lihongchao Mr. lihongchao
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Shenzhen city KayDeli Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

Produk

Home > Produk > Water Cooled Chiller > Air Cooling Chilling Equipment

Air Cooling Chilling Equipment

Kategori produk dari Air Cooling Chilling Equipment , kami produsen khusus dari Cina, Water Cooled Chiller System , Air Cooling Chilling Equipment pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Water Cooled Screw Industrial Chiller R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • Water cooled industrial chiller

    Water cooled industrial chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KWB-060

    KC / KWB seri industri chiller utamané Applied ing industri Plastik & Karet; bisa kanthi cepet ngontrol suhu cetakan lan nyepetake siklus cetakan, ningkatake kualitas produk lan ningkatake efisiensi produksi. Padha uga digunakake digunakake ing Logam digunakake, Mechanical & Engineering, Kimia &...

    • Water cooled screw chiller

    Water cooled screw chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDS-050

    Chiller screw-cooled water uga jinis chiller. Punika diarani water cooled screw chiller amarga kita nggunakake kompresor sekrup sing dadi komponen kunci saka chiller. Sawetara temperatur hawa sing dhuwuré 3 ° C - 20 ° C, kanthi nggunakake kompresor semi-tutup, sing bisa ngasilake efisiensi prodhuksi 20% -30% luwih...

    • Chiller tipe cooler banyu

    Chiller tipe cooler banyu

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KWB-015

    Chiller didanai banyu migunakake evaporator shell-and-tube kanggo ngganti panas antara banyu lan refrigerant. Sistem refrigeran nyerep panas ing banyu, saengga banyu disejewangake kanggo ngasilake banyu adhem, banjur panas digawa menyang condenser shell-and-tube kanthi tindakan kompresor. Tukaran panas antara...

China Air Cooling Chilling Equipment Supplier

Kene sampeyan bisa nemokake produk sing gegandhengan ing Air Cooling Chilling Equipment, kita produsen profesional Water Cooled Chiller System,Air Cooling Chilling Equipment,Water Cooled Screw Industrial Chiller,Water Cooled Cryogenic Industrial Chiller,,. Kita fokus ing pengembangan produk ekspor internasional, produksi lan penjualan. Kita wis ngembangake proses kontrol kualitas Air Cooling Chilling Equipment kanggo njamin produk ekspor sing berkualitas.
Yen sampeyan pengin ngerti liyane babagan produk ing Air Cooling Chilling Equipment, monggo klik rincian produk kanggo ndeleng parameter, model, gambar, harga lan informasi liyane babagan Water Cooled Chiller System,Air Cooling Chilling Equipment,Water Cooled Screw Industrial Chiller,Water Cooled Cryogenic Industrial Chiller,,.
Punapa mawon sampeyan minangka grup utawa individu, kita bakal nindakake kabeh paling apik kanggo nyedhiyani sampeyan kanthi akurat lan lengkap pesen babagan Air Cooling Chilling Equipment!

Kirim Enquiry

lihongchao

Mr. lihongchao

Email:

szkaydeli@163.com

Kirim Enquiry

Tel:86-0755-28122621

Fax:86-0755-23008879

Ponsel:+8618927422621

Email:szkaydeli@163.com

Alamat:306, 3rd Floor, Building A, Fulian Industrial Park, Dalang South Road, Longhua Street, Longhua New District, Shenzhen, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile