Komunikasi karo Supplier? Supplier
lihongchao Mr. lihongchao
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Shenzhen city KayDeli Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

Produk

Home > Produk > Low Temperature Chiller > Ultra Low Temperature Water Chiller

Ultra Low Temperature Water Chiller

Kategori produk dari Ultra Low Temperature Water Chiller , kami produsen khusus dari Cina, Ultra Low Freezer , Ultra Low Temperature Water Chiller pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Industrial Cold Water Chiller R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • Air industri ngendhokake suhu sing kurang

    Air industri ngendhokake suhu sing kurang

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KWL-025

    ¨ Kompresor piston Semi-hermetic asal sing misuwur, sing diadopsi, nduweni kapasitas pendinginan sing cukup, kinerja stabil, lan kualitas apik. ¨ SCHNEIDER merek komponen listrik njamin unit chiller mlaku stably karo wektu layanan dawa. ¨ Dilengkapi pump brand merk terkenal, kanthi aliran gedhe, efisiensi dhuwur lan...

China Ultra Low Temperature Water Chiller Supplier

¨ Kompresor piston Semi-hermetic asal sing misuwur, sing diadopsi, nduweni kapasitas pendinginan sing cukup, kinerja stabil, lan kualitas apik.

¨ SCHNEIDER merek komponen listrik njamin unit chiller mlaku stably karo wektu layanan dawa.

¨ Dilengkapi pump brand merk terkenal, kanthi aliran gedhe, efisiensi dhuwur lan daya tahan.

¨ Kompak desain, gampang kanggo nginstal lan operate, trep kanggo ngresiki lan ndandani.

¨Enterator dhuwur unggun lan evaporasi tabung diadopsi, njamin efisiensi cooling dhuwur.

¨ Aluminium fin condenser --- air cooled type.

Tipe pelumas cangkang lan tabung kondensator.

¨ R22, R134A, R410A, R407C, refrigeran kanggo pilihan.

¨ 380v-415v / 50hz 3ph kanggo desain standar. Desain sing beda kasedhiya ing panyuwunan.

 

Aplikasi

Pemisah suhu rendah KDSL-SLA dirancang khusus dening Kaydeli sing digunakake sacara luas ing industri farmasi, kimia lan bioengineering. Suhu nyetel larangan ing -35 ℃ / + 5 ℃.

 


Kirim Enquiry

lihongchao

Mr. lihongchao

Email:

szkaydeli@163.com

Kirim Enquiry

Tel:86-0755-28122621

Fax:86-0755-23008879

Ponsel:+8618927422621

Email:szkaydeli@163.com

Alamat:306, 3rd Floor, Building A, Fulian Industrial Park, Dalang South Road, Longhua Street, Longhua New District, Shenzhen, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile