Komunikasi karo Supplier? Supplier
lihongchao Mr. lihongchao
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Shenzhen city KayDeli Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

Produk

Home > Produk > Air Cooled Screw Chiller > Screw Water Cooling System

Screw Water Cooling System

Kategori produk dari Screw Water Cooling System , kami produsen khusus dari Cina, Sistem Cooling Banyu , Screw Water Cooling System pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Water Cooled Screw Type Chiller R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • Air sirah berkepala didinginkan chiller sekrup

    Air sirah berkepala didinginkan chiller sekrup

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDS-160D

    Inggih K nown B rand C ompressor ¨ Unit adopts Germany BITZER or Taiwan HANBELL brand semi-hermetic screw compressor. Paling anyar 5 nganti 6 profil rotor sekrup paten karo efisiensi banget. ¨ Kontrol kapasitas tanpa wates sing bisa dianggep sing ora bisa diendhegake, sing nduweni efisiensi energi, stabil lan tenang....

    • water cooled screw type chiller

    water cooled screw type chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDS-200D

    Inggih K nown B rand C ompressor ¨ Unit adopts Germany BITZER or Taiwan HANBELL brand semi-hermetic screw compressor. Paling anyar 5 nganti 6 profil rotor sekrup paten karo efisiensi banget. ¨ Kontrol kapasitas tanpa wates sing bisa dianggep sing ora bisa diendhegake, sing nduweni efisiensi energi, stabil lan tenang....

China Screw Water Cooling System Supplier

 

Inggih K nown B rand C ompressor

¨ Unit adopts Germany BITZER or Taiwan HANBELL brand semi-hermetic screw compressor. Paling anyar 5 nganti 6 profil rotor sekrup paten karo efisiensi banget.

¨ Kontrol kapasitas tanpa wates sing bisa dianggep sing ora bisa diendhegake, sing nduweni efisiensi energi, stabil lan tenang.

¨ Paling majeng paten proses manufaktur presisi sing paling dhuwur.

¨ Built-in monitoring lan perlindungan sing pinter lengkap kalebu pemantauan temperatur motor termal, pemantauan urutan tahapan, manual reset lock-out, sensor suhu minyak.

¨ Wide range of refrigerant for option, kalebu R134a, R407c lan R22 (R404a, R507c upon request).

Microprogramming C ontrol S ystem

¨ Industrial PLC centralized control digabungake karo sistem pengendali kapasitas kompresor, sabenere monitor.

¨ Perlindungan terpadu kanggo suhu kurang, tekanan dhuwur / kurang, anti-pembekuan, tahap sing ilang, anti-phase, overload, suhu motor, diferensial minyak, switch aliran, miwiti latensi.

¨ Basa opsional opsional, menu leading, unit running state gampang diatur.

Gampang aku pengeling-eling , R eliable R unning

¨ Kasedhiya kanthi cepet, ngurangi impact listrik.

¨ Aman lan aman, kurang getaran, gampang kanggo instalasi.

Struktur kompak, ora dikarepake spasi lan bobot entheng, gampang kanggo transportasi lan instalasi.

¨ Sakcukupe nganggo kabel, diselidiki lan dites pre-delivery, nyimpen wektu instalasi lan biaya.

 

Kirim Enquiry

lihongchao

Mr. lihongchao

Email:

szkaydeli@163.com

Kirim Enquiry

Tel:86-0755-28122621

Fax:86-0755-23008879

Ponsel:+8618927422621

Email:szkaydeli@163.com

Alamat:306, 3rd Floor, Building A, Fulian Industrial Park, Dalang South Road, Longhua Street, Longhua New District, Shenzhen, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile