Komunikasi karo Supplier? Supplier
lihongchao Mr. lihongchao
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Shenzhen city KayDeli Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

Produk

Home > Produk > Air Cooled Screw Chiller > Screw Water Cooled Chiller

Screw Water Cooled Chiller

Kategori produk dari Screw Water Cooled Chiller , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Screw , Screw Water Cooled Chiller pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Export Screw Chiller R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • 30HP Water cooler skru penyaring

    30HP Water cooler skru penyaring

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDS-030SLA

    Air chiller ngawut-awut banyu uga kaya lombok banyu. Amarga komponen utama nggunakake kompresor skru, jeneng kasebut bisa diarani chiller ngawut-awut banyu. Ing suhu banyu sing digawe panas ing kisaran 3 ℃ ~ 20 ℃ , nggunakake kompresor semi-hermetik, luwih dhuwur tinimbang efisiensi energi kompresor umume 20% 30%,...

    • Banyu 80HP ngadheake kipas angin

    Banyu 80HP ngadheake kipas angin

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDS-080DLA

    Chiller screw-cooled banyu uga minangka jinis penyejuk banyu. Amarga komponen utamané nggunakake kompresor sekrup, jeneng kasebut bisa kasebut chiller screw-cooled banyu. Suhu hawa dingin ing kisaran 3 ℃ ~ 20 ℃ , kanthi nggunakake kompresor semi-hermetik, luwih dhuwur tinimbang efisiensi energi kompresor 20% 30%,...

    • 100HP banyu nyenengake twin screw chiller

    100HP banyu nyenengake twin screw chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDS-100DLA

    Chiller screw-cooled banyu uga minangka jinis penyejuk banyu. Amarga komponen utamané nggunakake kompresor sekrup, jeneng kasebut bisa kasebut chiller screw-cooled banyu. Suhu hawa dingin ing kisaran 3 ℃ ~ 20 ℃ , kanthi nggunakake kompresor semi-hermetik, luwih dhuwur tinimbang efisiensi energi kompresor 20% 30%,...

    • 60HP Water cooled twin screw chiller

    60HP Water cooled twin screw chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDS-060DLA

    Chiller screw-cooled banyu uga minangka jinis penyejuk banyu. Amarga komponen utamané nggunakake kompresor sekrup, jeneng kasebut bisa kasebut chiller screw-cooled banyu. Suhu hawa dingin ing kisaran 3 ℃ ~ 20 ℃ , kanthi nggunakake kompresor semi-hermetik, luwih dhuwur tinimbang efisiensi energi kompresor 20% 30%,...

    • 260HP Water cooled screw chiller

    260HP Water cooled screw chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDS-260SLA

    Chiller screw-cooled banyu uga minangka jinis penyejuk banyu. Amarga komponen utamané nggunakake kompresor sekrup, jeneng kasebut bisa kasebut chiller screw-cooled banyu. Suhu hawa dingin ing kisaran 3 ℃ ~ 20 ℃ , kanthi nggunakake kompresor semi-hermetik, luwih dhuwur tinimbang efisiensi energi kompresor 20% 30%,...

    • 240HP Water cooled screw chiller

    240HP Water cooled screw chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDS-240SLA

    Chiller screw-cooled banyu uga minangka jinis penyejuk banyu. Amarga komponen utamané nggunakake kompresor sekrup, jeneng kasebut bisa kasebut chiller screw-cooled banyu. Suhu hawa dingin ing kisaran 3 ℃ ~ 20 ℃ , kanthi nggunakake kompresor semi-hermetik, luwih dhuwur tinimbang efisiensi energi kompresor 20% 30%,...

    • 220HP Water cooled screw chiller

    220HP Water cooled screw chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDS-220SLA

    Chiller screw-cooled banyu uga minangka jinis penyejuk banyu. Amarga komponen utamané nggunakake kompresor sekrup, jeneng kasebut bisa kasebut chiller screw-cooled banyu. Suhu hawa dingin ing kisaran 3 ℃ ~ 20 ℃ , kanthi nggunakake kompresor semi-hermetik, luwih dhuwur tinimbang efisiensi energi kompresor 20% 30%,...

    • 200HP Water cooled screw chiller

    200HP Water cooled screw chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDS-200SLA

    Chiller screw-cooled banyu uga minangka jinis penyejuk banyu. Amarga komponen utamané nggunakake kompresor sekrup, jeneng kasebut bisa kasebut chiller screw-cooled banyu. Suhu hawa dingin ing kisaran 3 ℃ ~ 20 ℃ , kanthi nggunakake kompresor semi-hermetik, luwih dhuwur tinimbang efisiensi energi kompresor 20% 30%,...

    • 180HP Water cooled screw chiller

    180HP Water cooled screw chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDS-180SLA

    Chiller screw-cooled banyu uga minangka jinis penyejuk banyu. Amarga komponen utamané nggunakake kompresor sekrup, jeneng kasebut bisa kasebut chiller screw-cooled banyu. Suhu hawa dingin ing kisaran 3 ℃ ~ 20 ℃ , kanthi nggunakake kompresor semi-hermetik, luwih dhuwur tinimbang efisiensi energi kompresor 20% 30%,...

    • 150HP Water cooled screw chiller

    150HP Water cooled screw chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDS-150SLA

    Chiller screw-cooled banyu uga minangka jinis penyejuk banyu. Amarga komponen utamané nggunakake kompresor sekrup, jeneng kasebut bisa kasebut chiller screw-cooled banyu. Suhu hawa dingin ing kisaran 3 ℃ ~ 20 ℃ , kanthi nggunakake kompresor semi-hermetik, luwih dhuwur tinimbang efisiensi energi kompresor 20% 30%,...

    • 120HP Water cooled screw chiller

    120HP Water cooled screw chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDS-120SLA

    Chiller screw-cooled banyu uga minangka jinis penyejuk banyu. Amarga komponen utamané nggunakake kompresor sekrup, jeneng kasebut bisa kasebut chiller screw-cooled banyu. Suhu hawa dingin ing kisaran 3 ℃ ~ 20 ℃ , kanthi nggunakake kompresor semi-hermetik, luwih dhuwur tinimbang efisiensi energi kompresor 20% 30%,...

    • 100HP Water cooled screw chiller

    100HP Water cooled screw chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDS-100SLA

    Chiller screw-cooled banyu uga minangka jinis penyejuk banyu. Amarga komponen utamané nggunakake kompresor sekrup, jeneng kasebut bisa kasebut chiller screw-cooled banyu. Suhu hawa dingin ing kisaran 3 ℃ ~ 20 ℃ , kanthi nggunakake kompresor semi-hermetik, luwih dhuwur tinimbang efisiensi energi kompresor 20% 30%,...

    • 90HP Water cooled screw chiller

    90HP Water cooled screw chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDS-090SLA

    Chiller screw-cooled banyu uga minangka jinis penyejuk banyu. Amarga komponen utamané nggunakake kompresor sekrup, jeneng kasebut bisa kasebut chiller screw-cooled banyu. Suhu hawa dingin ing kisaran 3 ℃ ~ 20 ℃ , kanthi nggunakake kompresor semi-hermetik, luwih dhuwur tinimbang efisiensi energi kompresor 20% 30%,...

    • 80HP Water cooled screw chiller

    80HP Water cooled screw chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDS-080SLA

    Chiller screw-cooled banyu uga minangka jinis penyejuk banyu. Amarga komponen utamané nggunakake kompresor sekrup, jeneng kasebut bisa kasebut chiller screw-cooled banyu. Suhu hawa dingin ing kisaran 3 ℃ ~ 20 ℃ , kanthi nggunakake kompresor semi-hermetik, luwih dhuwur tinimbang efisiensi energi kompresor 20% 30%,...

    • 60HP Water cooled screw chiller

    60HP Water cooled screw chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDS-060SLA

    Chiller screw-cooled banyu uga minangka jinis penyejuk banyu. Amarga komponen utamané nggunakake kompresor sekrup, jeneng kasebut bisa kasebut chiller screw-cooled banyu. Suhu hawa dingin ing kisaran 3 ℃ ~ 20 ℃ , kanthi nggunakake kompresor semi-hermetik, luwih dhuwur tinimbang efisiensi energi kompresor 20% 30%,...

    • 50HP Water cooled screw chiller

    50HP Water cooled screw chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDS-050SLA

    Chiller screw-cooled banyu uga minangka jinis penyejuk banyu. Amarga komponen utamané nggunakake kompresor sekrup, jeneng kasebut bisa kasebut chiller screw-cooled banyu. Suhu hawa dingin ing kisaran 3 ℃ ~ 20 ℃ , kanthi nggunakake kompresor semi-hermetik, luwih dhuwur tinimbang efisiensi energi kompresor 20% 30%,...

    • 40HP Water cooled screw chiller

    40HP Water cooled screw chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDS-040SLA

    Chiller screw-cooled banyu uga minangka jinis penyejuk banyu. Amarga komponen utamané nggunakake kompresor sekrup, jeneng kasebut bisa kasebut chiller screw-cooled banyu. Suhu hawa dingin ing kisaran 3 ℃ ~ 20 ℃ , kanthi nggunakake kompresor semi-hermetik, luwih dhuwur tinimbang efisiensi energi kompresor 20% 30%,...

China Screw Water Cooled Chiller Supplier

 

Inggih K nown B rand C ompressor

¨ Unit adopts Germany BITZER or Taiwan HANBELL brand semi-hermetic screw compressor. Paling anyar 5 nganti 6 profil rotor sekrup paten karo efisiensi banget.

¨ Kontrol kapasitas tanpa wates sing bisa dianggep sing ora bisa diendhegake, sing nduweni efisiensi energi, stabil lan tenang.

¨ Paling majeng paten proses manufaktur presisi sing paling dhuwur.

¨ Built-in monitoring lan perlindungan sing pinter lengkap kalebu pemantauan temperatur motor termal, pemantauan urutan tahapan, manual reset lock-out, sensor suhu minyak.

¨ Wide range of refrigerant for option, kalebu R134a, R407c lan R22 (R404a, R507c upon request).

Microprogramming C ontrol S ystem

¨ Industrial PLC centralized control digabungake karo sistem pengendali kapasitas kompresor, sabenere monitor.

¨ Perlindungan terpadu kanggo suhu kurang, tekanan dhuwur / kurang, anti-pembekuan, tahap sing ilang, anti-phase, overload, suhu motor, diferensial minyak, switch aliran, miwiti latensi.

¨ Basa opsional opsional, menu leading, unit running state gampang diatur.

Gampang aku pengeling-eling , R eliable R unning

¨ Kasedhiya kanthi cepet, ngurangi impact listrik.

¨ Aman lan aman, kurang getaran, gampang kanggo instalasi.

Struktur kompak, ora dikarepake spasi lan bobot entheng, gampang kanggo transportasi lan instalasi.

¨ Sakcukupe nganggo kabel, diselidiki lan dites pre-delivery, nyimpen wektu instalasi lan biaya.

 

Kirim Enquiry

lihongchao

Mr. lihongchao

Email:

szkaydeli@163.com

Kirim Enquiry

Tel:86-0755-28122621

Fax:86-0755-23008879

Ponsel:+8618927422621

Email:szkaydeli@163.com

Alamat:306, 3rd Floor, Building A, Fulian Industrial Park, Dalang South Road, Longhua Street, Longhua New District, Shenzhen, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile