Komunikasi karo Supplier? Supplier
lihongchao Mr. lihongchao
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Shenzhen city KayDeli Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

Produk

Home > Produk > Air Cooled Screw Chiller > Screw Air Cooled Chiller

Screw Air Cooled Chiller

Kategori produk dari Screw Air Cooled Chiller , kami produsen khusus dari Cina, Screw Chiller , Screw Air Cooled Chiller pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Industrial Screw Freezer R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • mesin pemotong ayam mesin pecah

    mesin pemotong ayam mesin pecah

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDCS-080

    Inggih K nown B rand C ompressor ¨ Unit adopts Germany BITZER or Taiwan HANBELL brand semi-hermetic screw compressor. Paling anyar 5 nganti 6 profil rotor sekrup paten karo efisiensi banget. ¨ Kontrol kapasitas tanpa wates sing bisa dianggep sing ora bisa diendhegake, sing nduweni efisiensi energi, stabil lan tenang....

    • screw chiller for chicken

    screw chiller for chicken

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDCS-050

    Inggih K nown B rand C ompressor ¨ Unit adopts Germany BITZER or Taiwan HANBELL brand semi-hermetic screw compressor. Paling anyar 5 nganti 6 profil rotor sekrup paten karo efisiensi banget. ¨ Kontrol kapasitas tanpa wates sing bisa dianggep sing ora bisa diendhegake, sing nduweni efisiensi energi, stabil lan tenang....

    • air cooled rotary screw chiller

    air cooled rotary screw chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDCS-080

    Inggih K nown B rand C ompressor ¨ Unit adopts Germany BITZER or Taiwan HANBELL brand semi-hermetic screw compressor. Paling anyar 5 nganti 6 profil rotor sekrup paten karo efisiensi banget. ¨ Kontrol kapasitas tanpa wates sing bisa dianggep sing ora bisa diendhegake, sing nduweni efisiensi energi, stabil lan tenang....

    • Air cooled screw industrial chiller

    Air cooled screw industrial chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDCS-040

    Inggih K nown B rand C ompressor ¨ Unit adopts Germany BITZER or Taiwan HANBELL brand semi-hermetic screw compressor. Paling anyar 5 nganti 6 profil rotor sekrup paten karo efisiensi banget. ¨ Kontrol kapasitas tanpa wates sing bisa dianggep sing ora bisa diendhegake, sing nduweni efisiensi energi, stabil lan tenang....

    • air cooled screw compressor chiller

    air cooled screw compressor chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDCS-060

    Inggih K nown B rand C ompressor ¨ Unit adopts Germany BITZER or Taiwan HANBELL brand semi-hermetic screw compressor. Paling anyar 5 nganti 6 profil rotor sekrup paten karo efisiensi banget. ¨ Kontrol kapasitas tanpa wates sing bisa dianggep sing ora bisa diendhegake, sing nduweni efisiensi energi, stabil lan tenang....

    • Jenis sekrup tunggal 400HP Air cooled chiller

    Jenis sekrup tunggal 400HP Air cooled chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDCS-400

    Punika disebut hawa chiller screwed kanthi adhem amarga kita nggunakake kompresor sekrup sing dadi komponen kunci saka chiller lan refrigeran yaiku gas sing metu saka evaporator. Ing refrigeran dadi suhu dhuwur lan tekanan dhuwur sawise dikemas kanthi kompresor adiabatik. Ing refrigerant gas dikomprési dening cooling...

    • Jenis sekrup tunggal 360HP Air cooled chiller

    Jenis sekrup tunggal 360HP Air cooled chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDCS-360

    Punika disebut hawa chiller screwed kanthi adhem amarga kita nggunakake kompresor sekrup sing dadi komponen kunci saka chiller lan refrigeran yaiku gas sing metu saka evaporator. Ing refrigeran dadi suhu dhuwur lan tekanan dhuwur sawise dikemas kanthi kompresor adiabatik. Ing refrigerant gas dikomprési dening cooling...

    • Jenis sekrup tunggal 240HP Air cooled chiller

    Jenis sekrup tunggal 240HP Air cooled chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDCS-240

    Punika disebut hawa chiller screwed kanthi adhem amarga kita nggunakake kompresor sekrup sing dadi komponen kunci saka chiller lan refrigeran yaiku gas sing metu saka evaporator. Ing refrigeran dadi suhu dhuwur lan tekanan dhuwur sawise dikemas kanthi kompresor adiabatik. Ing refrigerant gas dikomprési dening cooling...

    • 300HP jenis sekrup Air cooled chiller

    300HP jenis sekrup Air cooled chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDCS-300

    Punika disebut hawa chiller screwed kanthi adhem amarga kita nggunakake kompresor sekrup sing dadi komponen kunci saka chiller lan refrigeran yaiku gas sing metu saka evaporator. Ing refrigeran dadi suhu dhuwur lan tekanan dhuwur sawise dikemas kanthi kompresor adiabatik. Ing refrigerant gas dikomprési dening cooling...

    • 180HP jenis sekrup Air cooled chiller

    180HP jenis sekrup Air cooled chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDCS-180

    Punika disebut hawa chiller screwed kanthi adhem amarga kita nggunakake kompresor sekrup sing dadi komponen kunci saka chiller lan refrigeran yaiku gas sing metu saka evaporator. Ing refrigeran dadi suhu dhuwur lan tekanan dhuwur sawise dikemas kanthi kompresor adiabatik. Ing refrigerant gas dikomprési dening cooling...

    • 160HP jenis sekrup Air cooled chiller

    160HP jenis sekrup Air cooled chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDCS-160

    Punika disebut hawa chiller screwed kanthi adhem amarga kita nggunakake kompresor sekrup sing dadi komponen kunci saka chiller lan refrigeran yaiku gas sing metu saka evaporator. Ing refrigeran dadi suhu dhuwur lan tekanan dhuwur sawise dikemas kanthi kompresor adiabatik. Ing refrigerant gas dikomprési dening cooling...

    • 150HP jenis sekrup Air cooled chiller

    150HP jenis sekrup Air cooled chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDCS-150

    Punika disebut hawa chiller screwed kanthi adhem amarga kita nggunakake kompresor sekrup sing dadi komponen kunci saka chiller lan refrigeran yaiku gas sing metu saka evaporator. Ing refrigeran dadi suhu dhuwur lan tekanan dhuwur sawise dikemas kanthi kompresor adiabatik. Ing refrigerant gas dikomprési dening cooling...

    • 120HP jenis sekrup Air cooled chiller

    120HP jenis sekrup Air cooled chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDCS-120

    Punika disebut hawa chiller screwed kanthi adhem amarga kita nggunakake kompresor sekrup sing dadi komponen kunci saka chiller lan refrigeran yaiku gas sing metu saka evaporator. Ing re frigerant dadi suhu dhuwur lan tekanan dhuwur sawise dikemas kanthi kompresor adiabatik. Ing refrigerant gas dikomprési dening...

    • 100HP jenis sekrup Air cooled chiller

    100HP jenis sekrup Air cooled chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDCS-100

    Punika disebut hawa chiller screwed kanthi adhem amarga kita nggunakake kompresor sekrup sing dadi komponen kunci saka chiller lan refrigeran yaiku gas sing metu saka evaporator. Ing refrigeran dadi suhu dhuwur lan tekanan dhuwur sawise dikemas kanthi kompresor adiabatik. Ing refrigerant gas dikomprési dening cooling...

China Screw Air Cooled Chiller Supplier

 

Inggih K nown B rand C ompressor

¨ Unit adopts Germany BITZER or Taiwan HANBELL brand semi-hermetic screw compressor. Paling anyar 5 nganti 6 profil rotor sekrup paten karo efisiensi banget.

¨ Kontrol kapasitas tanpa wates sing bisa dianggep sing ora bisa diendhegake, sing nduweni efisiensi energi, stabil lan tenang.

¨ Paling majeng paten proses manufaktur presisi sing paling dhuwur.

¨ Built-in monitoring lan perlindungan sing pinter lengkap kalebu pemantauan temperatur motor termal, pemantauan urutan tahapan, manual reset lock-out, sensor suhu minyak.

¨ Wide range of refrigerant for option, kalebu R134a, R407c lan R22 (R404a, R507c upon request).

Microprogramming C ontrol S ystem

¨ Industrial PLC centralized control digabungake karo sistem pengendali kapasitas kompresor, sabenere monitor.

¨ Perlindungan terpadu kanggo suhu kurang, tekanan dhuwur / kurang, anti-pembekuan, tahap sing ilang, anti-phase, overload, suhu motor, diferensial minyak, switch aliran, miwiti latensi.

¨ Basa opsional opsional, menu leading, unit running state gampang diatur.

Gampang aku pengeling-eling , R eliable R unning

¨ Kasedhiya kanthi cepet, ngurangi impact listrik.

¨ Aman lan aman, kurang getaran, gampang kanggo instalasi.

Struktur kompak, ora dikarepake spasi lan bobot entheng, gampang kanggo transportasi lan instalasi.

¨ Sakcukupe nganggo kabel, diselidiki lan dites pre-delivery, nyimpen wektu instalasi lan biaya.

 

Kirim Enquiry

lihongchao

Mr. lihongchao

Email:

szkaydeli@163.com

Kirim Enquiry

Tel:86-0755-28122621

Fax:86-0755-23008879

Ponsel:+8618927422621

Email:szkaydeli@163.com

Alamat:306, 3rd Floor, Building A, Fulian Industrial Park, Dalang South Road, Longhua Street, Longhua New District, Shenzhen, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile