Komunikasi karo Supplier? Supplier
lihongchao Mr. lihongchao
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Shenzhen city KayDeli Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

Produk

Home > Tampilake Produk

Kabeh Produk

Ndeleng:

    • 25 Pemanasan HP Air sing digawe panas Pemanas

    25 Pemanasan HP Air sing digawe panas Pemanas

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 500sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Type: Air-Cooled

    Pambuka produk : KC / KWB seri industri chiller utamane ditrapake ing industri Plastik & Karet; bisa kanthi otomatis ngontrol suhu ngecor lan nggawe siklus ngecor, nambah kualitas produk lan ningkatake efisiensi produksi. Dheweke uga digunakake ing digunakake logam, Teknik & Teknik, Kimia & Farmasi, Pangan...

    • Kaydeli 12HP dekorasi chiller sayur terbuka ing Simpenan

    Kaydeli 12HP dekorasi chiller sayur terbuka ing Simpenan

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 500sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Power: 11.05kw

    Fitur desain : ¨ milih kompresor merek sing misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing sithik, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A,...

    • 12HP PCB Lab Banyu Pengering Penyuaran

    12HP PCB Lab Banyu Pengering Penyuaran

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 500sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Dimension(L*W*H): 1500*780*1600mm

    Fitur desain : Ed milih kompresor merek misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin pendinginan sing dhuwur efisiensi, panggunaan energi sing sithik, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A,...

    • Pabrik Penyejuk Udara Penyuaran Eco-loropaken Pabrik 25HP

    Pabrik Penyejuk Udara Penyuaran Eco-loropaken Pabrik 25HP

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 500sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Cooling Capacity: 56070kcal/H

    Fitur desain : ¨ milih kompresor merek sing misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing sithik, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A,...

    • 2HP Bahan Bakar Air Sedheng 2HP

    2HP Bahan Bakar Air Sedheng 2HP

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 500sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Cooling Capacity(kcal/h): 4453

    Fitur desain : ¨ milih kompresor merek sing misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing sithik, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A,...

    • 15HP Ce Standard Air Penyaman Udhara

    15HP Ce Standard Air Penyaman Udhara

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 500sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Dimension(L*W*H): 1600*900*840mm/1600*900*800mm

    Fitur desain : Ed milih kompresor merek terkenal ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, energi sing sithik konsumsi, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A,...

    • 25HP gulung Hermetic Comileror Udara sing adhem

    25HP gulung Hermetic Comileror Udara sing adhem

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 500sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Power: 2.15KW

    Fitur desain : ¨ milih kompresor merek sing misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing sithik, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A,...

    • 3HP Air Dingin Air Chiller nganggo Tank Banyu

    3HP Air Dingin Air Chiller nganggo Tank Banyu

    • Brand: Kaydeli

    • Kemampuan Supply: 500sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Dimension(L*W*H): 930*520*975mm

    • Power: 2.65kw

    Fitur desain : ¨ milih kompresor merek sing misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing sithik, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A,...

    • 5HP Simpenan Air Penyejuk Air

    5HP Simpenan Air Penyejuk Air

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 500sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Type: Air-Cooled

    • Cooling Method: Air-cooled

    Fitur desain : Ed milih kompresor merek misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing murah, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A, R404A,...

    • Kaydeli 400HP industri skru recirculate skru industri

    Kaydeli 400HP industri skru recirculate skru industri

    • Packaging: kothak kayu

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Cooling Capcity(kcal/h): 1097360

    • Chilled Fluid Flow: 188m3/h

    • Cooling Fluid Flow: 212m3/h

    Fitur desain : Inggih K nown B rand C ompressor ¨ Unit nganggo Jerman BITZER utawa Taiwan HANBELL kompresor skru semi-hermetik. Paling anyar 5 nganti 6 sing dipatenake profil rotor ngawut-awut kanthi efisiensi banget. Control Kontrol kapasitas tanpa wates utawa mandheg kanthi rapet, nampilake energi efisien, mlaku...

    • Kaydeli 360 HP pemanasan banyu penyejuk banyu

    Kaydeli 360 HP pemanasan banyu penyejuk banyu

    • Packaging: kothak kayu

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Cooling Capcity: 984700kcal/h

    • Chilled Fluid Flow: 188m3/h

    • Cooling Fluid Flow: 230m3/h

    Fitur desain : Inggih K nown B rand C ompressor ¨ Unit nganggo Jerman BITZER utawa Taiwan HANBELL kompresor skru semi-hermetik. Paling anyar 5 nganti 6 Profil rotor skru paten kanthi efisiensi banget. Control Kontrol kapasitas tanpa wates utawa mandheg kanthi rapet, nampilake energi efisien, mlaku stabil lan tenang. ¨...

    • Daya banyu banyu anget banyu industri

    Daya banyu banyu anget banyu industri

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 500sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Cooling Capacity(kcal/h): 48590

    Fitur desain : ¨ milih kompresor merek sing misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing sithik, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A,...

    • Kaydeli 15HP kothak bir mesin penyejuk banyu

    Kaydeli 15HP kothak bir mesin penyejuk banyu

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000sets/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Tank Volume(L): 180

    Fitur desain : Ed milih kompresor merek misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin pendinginan sing dhuwur efisiensi, panggunaan energi sing sithik, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A,...

    • Pangatusan suhu banyu sing adhem ing industri

    Pangatusan suhu banyu sing adhem ing industri

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 500sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Cooling Capacity(kcal/h): 27430

    Fitur desain : ¨ milih kompresor merek sing misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing sithik, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A,...

    • Mesin Pengering banyu Banyu Efisiensi sing dhuwur

    Mesin Pengering banyu Banyu Efisiensi sing dhuwur

    • Packaging: kothak kayu

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Chilled Flow: 13.6m3/H

    • Cooling Water Flow: 17.2m3/H

    • Compressor Type: Hermetic Rotating Type

    Fitur desain : ¨ milih kompresor merek sing misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing sithik, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A,...

    • 25HP Panguripan Mbuktek Industri 25HP

    25HP Panguripan Mbuktek Industri 25HP

    • Packaging: kothak kayu

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Product Name: 25HP Industrial Explosion Proof Water Chiller

    • Cooling Capacity: 67250cal/h

    • Chilled Flow: 17.2m3/h

    Fitur desain : ¨ milih kompresor merek sing misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing sithik, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A,...

    • Sistem Air Pengering Air 10HP

    Sistem Air Pengering Air 10HP

    • Packaging: kothak kayu

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Product Name: 10HP Industrial Cooling Systems Water Chiller System

    • Cooling Capacity: 57.8kw

    • Chilled Flow: 16.7m3/H

    Fitur desain : ¨ milih kompresor merek sing misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing sithik, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A,...

    • 15HP Industri Gunakake Penyiraman banyu sing digawe kanthi ramah Eco-Friendly

    15HP Industri Gunakake Penyiraman banyu sing digawe kanthi ramah Eco-Friendly

    • Packaging: kothak kayu

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Product Name: 15HP New Industrial Use OEM Eco-Friendly Water Cooled Chiller

    • Cooling Capacity: 57.8kw

    • Chilled Flow: 16.7m3/H

    Fitur desain : ¨ milih kompresor merek sing misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing sithik, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A,...

    • Peralatan Penyaman Udara Tergabung 25HP

    Peralatan Penyaman Udara Tergabung 25HP

    • Packaging: kothak kayu

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Cooling Capacity(kcal/h): 69918kcal/H

    • Built-in Tank Volume (L): 220L

    • Built-in Water Pump Power (KW): 1.5kw

    Fitur desain : ¨ milih kompresor merek sing misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing sithik, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A,...

    • 6HP Air Chiller Udhara Sing Sadhiko ing Simpenan

    6HP Air Chiller Udhara Sing Sadhiko ing Simpenan

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 500sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Type: Air-Cooled

    • Cooling Method: Air-cooled

    Fitur desain : Ed milih kompresor merek misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing murah, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A, R404A,...

    • Udhara Air Crrew 100ton Mesin Air Wisuda

    Udhara Air Crrew 100ton Mesin Air Wisuda

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: Ngekspor kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 300sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Type: Water-Cooled

    Fitur desain : Inggih K nown B rand C ompressor ¨ Unit nganggo Jerman BITZER utawa Taiwan HANBELL kompresor skru semi-hermetik. Profil rotor skru skru 5 paten paling anyar kanthi efisiensi banget. Control Kontrol kapasitas tanpa wates utawa mandheg kanthi rapet, nampilake energi efisien, mlaku stabil lan tenang. ¨...

Produk anyar

Kirim Enquiry

lihongchao

Mr. lihongchao

Email:

szkaydeli@163.com

Kirim Enquiry

Tel:86-0755-28122621

Fax:86-0755-23008879

Ponsel:+8618927422621

Email:szkaydeli@163.com

Alamat:306, 3rd Floor, Building A, Fulian Industrial Park, Dalang South Road, Longhua Street, Longhua New District, Shenzhen, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile