Komunikasi karo Supplier? Supplier
lihongchao Mr. lihongchao
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Shenzhen city KayDeli Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

Produk

Home > Produk > Low Temperature Chiller > Low Temperature Water Cooled Freezer

Low Temperature Water Cooled Freezer

Kategori produk dari Low Temperature Water Cooled Freezer , kami produsen khusus dari Cina, Unit Chiller Banyu , Low Temperature Water Cooled Freezer pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Plating Cold Water Chiller R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • Explosion proof chiller temperature low

    Explosion proof chiller temperature low

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KWL-040

    ¨ KDSL series low chiller screw low temperature is widely adopted in manufacturing industry in industries such as smelting non ferrous, chemical and pharmaceutical, chemical petroleum, grain and oil , food and beverage, mechanical, electric, separation air, etc. ¨ Unit utama yaiku kompresor sekrup Semi-hermetis,...

    • Cascade cryogenic cooling chiller

    Cascade cryogenic cooling chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KWL-030

    ¨ Kompresor piston Semi-hermetic asal sing misuwur, sing diadopsi, nduweni kapasitas pendinginan sing cukup, kinerja stabil, lan kualitas apik. ¨ SCHNEIDER merek komponen listrik njamin unit chiller mlaku stably karo wektu layanan dawa. ¨ Dilengkapi pump brand merk terkenal, kanthi aliran gedhe, efisiensi dhuwur lan...

    • Cairan dingin tahan asam

    Cairan dingin tahan asam

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KWL-020

    ¨ Kompresor piston Semi-hermetic asal sing misuwur, sing diadopsi, nduweni kapasitas pendinginan sing cukup, kinerja stabil, lan kualitas apik. ¨ SCHNEIDER merek komponen listrik njamin unit chiller mlaku stably karo wektu layanan dawa. ¨ Dilengkapi pump brand merk terkenal, kanthi aliran gedhe, efisiensi dhuwur lan...

    • Seng ngukur suhu rendah

    Seng ngukur suhu rendah

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KWL-015

    ¨ Kompresor piston Semi-hermetic asal sing misuwur, sing diadopsi, nduweni kapasitas pendinginan sing cukup, kinerja stabil, lan kualitas apik. ¨ SCHNEIDER merek komponen listrik njamin unit chiller mlaku stably karo wektu layanan dawa. ¨ Dilengkapi pump brand merk terkenal, kanthi aliran gedhe, efisiensi dhuwur lan...

    • Chiller etilena glikol dingin

    Chiller etilena glikol dingin

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KWL-012

    ¨ Kompresor piston Semi-hermetic asal sing misuwur, sing diadopsi, nduweni kapasitas pendinginan sing cukup, kinerja stabil, lan kualitas apik. ¨ SCHNEIDER merek komponen listrik njamin unit chiller mlaku stably karo wektu layanan dawa. ¨ Dilengkapi pump brand merk terkenal, kanthi aliran gedhe, efisiensi dhuwur lan...

    • Unit pendingin suhu banyu sedheng

    Unit pendingin suhu banyu sedheng

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KWL-010

    ¨ Kompresor piston Semi-hermetic asal sing misuwur, sing diadopsi, nduweni kapasitas pendinginan sing cukup, kinerja stabil, lan kualitas apik. ¨ SCHNEIDER merek komponen listrik njamin unit chiller mlaku stably karo wektu layanan dawa. ¨ Dilengkapi pump brand merk terkenal, kanthi aliran gedhe, efisiensi dhuwur lan...

    • Pengayoman banyu terpadu lan unit cryogenic

    Pengayoman banyu terpadu lan unit cryogenic

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KWL-008

    ¨ Kompresor piston Semi-hermetic asal sing misuwur, sing diadopsi, nduweni kapasitas pendinginan sing cukup, kinerja stabil, lan kualitas apik. ¨ SCHNEIDER merek komponen listrik njamin unit chiller mlaku stably karo wektu layanan dawa. ¨ Dilengkapi pump brand merk terkenal, kanthi aliran gedhe, efisiensi dhuwur lan...

    • Cairan suhu kurang adi

    Cairan suhu kurang adi

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KWL-006

    ¨ Kompresor piston Semi-hermetic asal sing misuwur, sing diadopsi, nduweni kapasitas pendinginan sing cukup, kinerja stabil, lan kualitas apik. ¨ SCHNEIDER merek komponen listrik njamin unit chiller mlaku stably karo wektu layanan dawa. ¨ Dilengkapi pump brand merk terkenal, kanthi aliran gedhe, efisiensi dhuwur lan...

    • Chiller cooling water temperature

    Chiller cooling water temperature

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KWL-005

    ¨ KDSL series low chiller screw low temperature is widely adopted in manufacturing industry in industries such as smelting non ferrous, chemical and pharmaceutical, chemical petroleum, grain and oil , food and beverage, mechanical, electric, separation air, etc. ¨ Unit utama yaiku kompresor sekrup Semi-hermetis,...

China Low Temperature Water Cooled Freezer Supplier

¨ Kompresor piston Semi-hermetic asal sing misuwur, sing diadopsi, nduweni kapasitas pendinginan sing cukup, kinerja stabil, lan kualitas apik.

¨ SCHNEIDER merek komponen listrik njamin unit chiller mlaku stably karo wektu layanan dawa.

¨ Dilengkapi pump brand merk terkenal, kanthi aliran gedhe, efisiensi dhuwur lan daya tahan.

¨ Kompak desain, gampang kanggo nginstal lan operate, trep kanggo ngresiki lan ndandani.

¨Enterator dhuwur unggun lan evaporasi tabung diadopsi, njamin efisiensi cooling dhuwur.

¨ Aluminium fin condenser --- air cooled type.

Tipe pelumas cangkang lan tabung kondensator.

¨ R22, R134A, R410A, R407C, refrigeran kanggo pilihan.

¨ 380v-415v / 50hz 3ph kanggo desain standar. Desain sing beda kasedhiya ing panyuwunan.

 

Aplikasi

Pemisah suhu rendah KDSL-SLA dirancang khusus dening Kaydeli sing digunakake sacara luas ing industri farmasi, kimia lan bioengineering. Suhu nyetel larangan ing -35 ℃ / + 5 ℃.

 


Kirim Enquiry

lihongchao

Mr. lihongchao

Email:

szkaydeli@163.com

Kirim Enquiry

Tel:86-0755-28122621

Fax:86-0755-23008879

Ponsel:+8618927422621

Email:szkaydeli@163.com

Alamat:306, 3rd Floor, Building A, Fulian Industrial Park, Dalang South Road, Longhua Street, Longhua New District, Shenzhen, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile