Komunikasi karo Supplier? Supplier
lihongchao Mr. lihongchao
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Shenzhen city KayDeli Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

Produk

Home > Produk > Low Temperature Chiller > Suhu Rendah Air Cooled Chiller > Pompa sirkulasi perontokan banyu adhem kurang dingin

Pompa sirkulasi perontokan banyu adhem kurang dingin
Pompa sirkulasi perontokan banyu adhem kurang dingin
Pompa sirkulasi perontokan banyu adhem kurang dingin
Pompa sirkulasi perontokan banyu adhem kurang dingin
Pompa sirkulasi perontokan banyu adhem kurang dingin

Pompa sirkulasi perontokan banyu adhem kurang dingin

Tipe Pembayaran: L/C,T/T
Incoterm: FOB,CFR,CIF
Wektu Pengiriman: 30 Dina

Dhasar Info

    Model No.: KC-008

Additional Info

    Packaging: kothak kayu

    Produktivitas: 500

    Brand: Kaydeli

    Transportasi: Ocean,Land,Air

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 5000

    Certificate: ISO9001:2015

    Kode HS: 8418692090

    Port: ShenZhen

Deskripsi Produk


¨ Kompresor piston Semi-hermetic asal sing misuwur, sing diadopsi, nduweni kapasitas pendinginan sing cukup, kinerja stabil, lan kualitas apik.

¨ SCHNEIDER merek komponen listrik njamin unit chiller mlaku stably karo wektu layanan dawa.

¨ Dilengkapi pump brand merk terkenal, kanthi aliran gedhe, efisiensi dhuwur lan daya tahan.

¨ Kompak desain, gampang kanggo nginstal lan operate, trep kanggo ngresiki lan ndandani.

¨Enterator dhuwur unggun lan evaporasi tabung diadopsi, njamin efisiensi cooling dhuwur.

¨ Aluminium fin condenser --- air cooled type.

Tipe pelumas cangkang lan tabung kondensator.

¨ R22, R134A, R410A, R407C, refrigeran kanggo pilihan.

¨ 380v-415v / 50hz 3ph kanggo desain standar. Desain sing beda kasedhiya ing panyuwunan.

Low Temperature Cold Water Chiller

Cathetan:
1.Parameters spesifikasi ndhuwur: Inlet / oulet suhu cair dingin: 12 ℃ / 7 ℃ Lingkungan sekitar suhu DB35 ℃ / WB24 ℃
2. Spesifikasi ndhuwur bisa diganti tanpa kabar, yen ana syarat khusus, please njaluk spesifikasi sadurunge nindakake

Low Temperature Cold Water Chiller

Low Temperature Cold Water Chiller (2)

Low Temperature Cold Water Chiller (3)

Low Temperature Cold Water Chiller (4)

Low Temperature Cold Water Chiller (5)



Kategori Produk : Low Temperature Chiller > Suhu Rendah Air Cooled Chiller

Kirim Enquiry

lihongchao

Mr. lihongchao

Email:

szkaydeli@163.com

Kirim Enquiry

Tel:86-0755-28122621

Fax:86-0755-23008879

Ponsel:+8618927422621

Email:szkaydeli@163.com

Alamat:306, 3rd Floor, Building A, Fulian Industrial Park, Dalang South Road, Longhua Street, Longhua New District, Shenzhen, China, Shenzhen, Guangdong