Komunikasi karo Supplier? Supplier
lihongchao Mr. lihongchao
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Shenzhen city KayDeli Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

Produk

Home > Produk > Low Temperature Chiller > Suhu Rendah Air Cooled Chiller > Air cooled screw chiller

Air cooled screw chiller
Air cooled screw chiller
Air cooled screw chiller
Air cooled screw chiller
Air cooled screw chiller

Air cooled screw chiller

Tipe Pembayaran: L/C,T/T
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
Wektu Pengiriman: 30 Dina

Dhasar Info

    Model No.: KDCS-050S

    Type: Air-Cooled

    Cooling Method: Screw

    Unit Structure: Integral

    Selected Voltage: 380V/50HZ

    Compressor Number: 1

    Noise Level: Low

    Application Fields: Food Processing

    Application Machine: Precision Machine Tool

    Certification: ISO, CE, SGS

    Condition: New

Additional Info

    Packaging: kothak kayu

    Produktivitas: 500

    Brand: Kaydeli

    Transportasi: Ocean,Land,Air

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 5000

    Certificate: ISO9001:2015

    Kode HS: 8418692090

    Port: ShenZhen

Deskripsi Produk

Punika disebut hawa chiller screwed kanthi adhem amarga kita nggunakake kompresor sekrup sing dadi komponen kunci saka chiller lan refrigeran yaiku gas sing metu saka evaporator. Ing refrigeran dadi suhu dhuwur lan tekanan dhuwur sawise dikemas kanthi kompresor adiabatik. Ing refrigerant gas dikomprési dening cooling isostatic ing kondensator, lan sawise kondensasi, diganti dadi refrigeran cair, banjur ditambahake menyang tekanan rendah liwat katup katup dadi campuran gas-cair. Digawe karo teknologi modern lan maju, kualitas apik banget lan elegan. Kanthi performa apik, kurang swara, lan disetel miturut beban, operate kanthi otomatis kanthi otomatis lan ngluwihi jroning nyawa, nyadharake peralatan asli merek sing diimpor minangka bahan mentahan, refrigeran R22 / R407C / 134a (opsional) nggunakake Taiwan "Hanzhong" utawa kompresor sekrup Jerman "bizell", lan PLC cerdas, sistem kontrol komputer PC lan mbantu kita ngawasi lan ngontrol kendhali kanthi gampang, operasi gampang, bisa disetel wektu, tingkat kerusakan rendah lan safety nduweni aplikasi amba sing ageng, nyetel wektu sing luwes, tingkat malfunction sing kurang lan safety dhuwur, sing nduweni aplikasi lebar sing ageng.


Air cooled screw chiller


Kategori Produk : Low Temperature Chiller > Suhu Rendah Air Cooled Chiller

Kirim Enquiry

lihongchao

Mr. lihongchao

Email:

szkaydeli@163.com

Kirim Enquiry

Tel:86-0755-28122621

Fax:86-0755-23008879

Ponsel:+8618927422621

Email:szkaydeli@163.com

Alamat:306, 3rd Floor, Building A, Fulian Industrial Park, Dalang South Road, Longhua Street, Longhua New District, Shenzhen, China, Shenzhen, Guangdong