Komunikasi karo Supplier? Supplier
lihongchao Mr. lihongchao
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Shenzhen city KayDeli Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

Produk

Home > Produk > Low Temperature Chiller > Suhu Rendah Air Cooled Chiller

Suhu Rendah Air Cooled Chiller

Kategori produk dari Suhu Rendah Air Cooled Chiller , kami produsen khusus dari Cina, Kadhemen , Suhu Rendah Air Cooled Chiller pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Chiller Air R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • Temperatur hawa dingin sing kurang ènthèng

    Temperatur hawa dingin sing kurang ènthèng

    • Model No.: KDSL-180D

    ¨ Kompresor piston Semi-hermetic asal sing misuwur, sing diadopsi, nduweni kapasitas pendinginan sing cukup, kinerja stabil, lan kualitas apik. ¨ SCHNEIDER merek komponen listrik njamin unit chiller mlaku stably karo wektu layanan dawa. ¨ Dilengkapi pump brand merk terkenal, kanthi aliran gedhe, efisiensi dhuwur lan...

    • Pompa sirkulasi perontokan banyu adhem kurang dingin

    Pompa sirkulasi perontokan banyu adhem kurang dingin

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KC-008

    ¨ Kompresor piston Semi-hermetic asal sing misuwur, sing diadopsi, nduweni kapasitas pendinginan sing cukup, kinerja stabil, lan kualitas apik. ¨ SCHNEIDER merek komponen listrik njamin unit chiller mlaku stably karo wektu layanan dawa. ¨ Dilengkapi pump brand merk terkenal, kanthi aliran gedhe, efisiensi dhuwur lan...

    • Air cooled screw chiller

    Air cooled screw chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KDCS-050S

    Punika disebut hawa chiller screwed kanthi adhem amarga kita nggunakake kompresor sekrup sing dadi komponen kunci saka chiller lan refrigeran yaiku gas sing metu saka evaporator. Ing refrigeran dadi suhu dhuwur lan tekanan dhuwur sawise dikemas kanthi kompresor adiabatik. Ing refrigerant gas dikomprési dening cooling...

China Suhu Rendah Air Cooled Chiller Supplier

¨ Kompresor piston Semi-hermetic asal sing misuwur, sing diadopsi, nduweni kapasitas pendinginan sing cukup, kinerja stabil, lan kualitas apik.

¨ SCHNEIDER merek komponen listrik njamin unit chiller mlaku stably karo wektu layanan dawa.

¨ Dilengkapi pump brand merk terkenal, kanthi aliran gedhe, efisiensi dhuwur lan daya tahan.

¨ Kompak desain, gampang kanggo nginstal lan operate, trep kanggo ngresiki lan ndandani.

¨Enterator dhuwur unggun lan evaporasi tabung diadopsi, njamin efisiensi cooling dhuwur.

¨ Aluminium fin condenser --- air cooled type.

Tipe pelumas cangkang lan tabung kondensator.

¨ R22, R134A, R410A, R407C, refrigeran kanggo pilihan.

¨ 380v-415v / 50hz 3ph kanggo desain standar. Desain sing beda kasedhiya ing panyuwunan.

 

Aplikasi

Pemisah suhu rendah KDSL-SLA dirancang khusus dening Kaydeli sing digunakake sacara luas ing industri farmasi, kimia lan bioengineering. Suhu nyetel larangan ing -35 ℃ / + 5 ℃.

 


Kirim Enquiry

lihongchao

Mr. lihongchao

Email:

szkaydeli@163.com

Kirim Enquiry

Tel:86-0755-28122621

Fax:86-0755-23008879

Ponsel:+8618927422621

Email:szkaydeli@163.com

Alamat:306, 3rd Floor, Building A, Fulian Industrial Park, Dalang South Road, Longhua Street, Longhua New District, Shenzhen, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile