Komunikasi karo Supplier? Supplier
lihongchao Mr. lihongchao
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Shenzhen city KayDeli Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

Produk

Home > Produk > Water Cooled Chiller > Industrial Water Cooling Chiller

Industrial Water Cooling Chiller

Kategori produk dari Industrial Water Cooling Chiller , kami produsen khusus dari Cina, Industrial Water Chiller , Industrial Water Cooling Chiller pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Water Cooled Industrial Chiller R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • 20HP sistem penyejuk industri air perpecahan

    20HP sistem penyejuk industri air perpecahan

    • Unit Price: USD 8050 - 8200 / Set/Sets

    • Brand: kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 500sets/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Certificate: ISO9001

    Chiller didinginkan udara yaiku salah satu model chiller. Udara sing digawe adhem bisa nggawe banyu saka suhu normal disejukake menyang suhu tartamtu dening kompresor kanggo nguatake cendhak pendinginan utawa mesin. Minangka mesin tunggal, sink banyu panas yaiku kipas angin sing dibangun, utamane ana telung sistem...

China Industrial Water Cooling Chiller Supplier

Kene sampeyan bisa nemokake produk sing gegandhengan ing Industrial Water Cooling Chiller, kita produsen profesional Industrial Water Chiller,Industrial Water Cooling Chiller,Water Cooled Industrial Chiller,Pemisah Industri Pcb,,. Kita fokus ing pengembangan produk ekspor internasional, produksi lan penjualan. Kita wis ngembangake proses kontrol kualitas Industrial Water Cooling Chiller kanggo njamin produk ekspor sing berkualitas.
Yen sampeyan pengin ngerti liyane babagan produk ing Industrial Water Cooling Chiller, monggo klik rincian produk kanggo ndeleng parameter, model, gambar, harga lan informasi liyane babagan Industrial Water Chiller,Industrial Water Cooling Chiller,Water Cooled Industrial Chiller,Pemisah Industri Pcb,,.
Punapa mawon sampeyan minangka grup utawa individu, kita bakal nindakake kabeh paling apik kanggo nyedhiyani sampeyan kanthi akurat lan lengkap pesen babagan Industrial Water Cooling Chiller!

Kirim Enquiry

lihongchao

Mr. lihongchao

Email:

szkaydeli@163.com

Kirim Enquiry

Tel:86-0755-28122621

Fax:86-0755-23008879

Ponsel:+8618927422621

Email:szkaydeli@163.com

Alamat:306, 3rd Floor, Building A, Fulian Industrial Park, Dalang South Road, Longhua Street, Longhua New District, Shenzhen, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile