Komunikasi karo Supplier? Supplier
lihongchao Mr. lihongchao
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Shenzhen city KayDeli Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

Produk

Home > Produk > Industrial Chiller

Industrial Chiller

Kategori produk dari Industrial Chiller , kami produsen khusus dari Cina, Industrial Chiller , Air Cooled Water Chiller pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Air Cooler Industry Water Chiller R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Industrial Chiller Supplier

KC / KWB seri industri chiller utamané Applied ing industri Plastik & Karet; bisa kanthi cepet ngontrol suhu cetakan lan nyepetake siklus cetakan, ningkatake kualitas produk lan ningkatake efisiensi produksi. Padha uga akeh digunakake ing Logam digunakake, Mekanika & Engineering, Kimia & Farmasi, Pangan & Minuman, Laser, Industri Elektronik, Tekstil, Elektroplate, Pengujian Semi konduktor, Jet Air, Lapisan vakum, Konstruksi dan Militer,

 

¨ Kompresor merek kondhang ing dunya lan kondensator efisiensi dhuwur lan evaporator, njamin efisiensi cooling dhuwur, konsumsi energi sing kurang, gangguan bisu lan long service life.

¨ Chilled water temperature range 5 nganti 35 .

¨ R22, opsi R407C, R410A, R404A, R134A gratis, efisiensi keren dhuwur.

¨ Over evaporator ukuran lan kondenser njamin unit chiller mlaku ing suhu sekitar 45C.

¨ Sistem kontrol mikro sing menehi stabilitas suhu sing akurat ing ± 1 .

¨ Kurang gangguan lan volume blower.

¨ Standard pumped Iron, stainless steel or high lift pump for option.

¨ Piranti proteksi multi njamin unit chiller mlaku kanthi aman.

¨ Konfigurasi evaporator-in-tangki sing inovatif njamin suhu banyu sing tetep, kayadene panguapan uga ngadhepi tangki dhewe, ngurangi gain panas ing sekitar, lan ningkatake efisiensi.

¨ KWB water cooled industrial chiller adopted shell and condenser tube, features disipation heat speed and efficiency cooling high, apik kanggo digunakake ing suhu lingkungan sekitar dhuwur karo banyu akeh banget.

¨ KC udara cooled industri chiller diadopsi aluminium fin / tambaga tabung jinis condenser, gampang kanggo reresik lan instalasi.

¨ Daya listrik: 1PH 220V / 50HZ ----- 1 / 2HP to 2HP

3PH 380V / 415V 50HZ ----- 3HP nganti 60HP

Kirim Enquiry

lihongchao

Mr. lihongchao

Email:

szkaydeli@163.com

Kirim Enquiry

Tel:86-0755-28122621

Fax:86-0755-23008879

Ponsel:+8618927422621

Email:szkaydeli@163.com

Alamat:306, 3rd Floor, Building A, Fulian Industrial Park, Dalang South Road, Longhua Street, Longhua New District, Shenzhen, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile