Komunikasi karo Supplier? Supplier
lihongchao Mr. lihongchao
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Shenzhen city KayDeli Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

Gedhe Screw Chiller - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Gedhe Screw Chiller)

  • 180HP Water cooled screw chiller

    180HP Water cooled screw chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    Chiller screw-cooled banyu uga minangka jinis penyejuk banyu. Amarga komponen utamané nggunakake kompresor sekrup, jeneng kasebut bisa kasebut chiller screw-cooled banyu. Suhu hawa dingin ing kisaran 3 ℃ ~ 20 ℃ , kanthi nggunakake kompresor semi-hermetik, luwih dhuwur tinimbang efisiensi energi kompresor 20% 30%,...

    Hubungi Saiki

  • Kaydeli 12HP dekorasi chiller sayur terbuka ing Simpenan

    Kaydeli 12HP dekorasi chiller sayur terbuka ing Simpenan

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 500sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Fitur desain : ¨ milih kompresor merek sing misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing sithik, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A,...

    Hubungi Saiki

  • 3HP Air Dingin Air Chiller nganggo Tank Banyu

    3HP Air Dingin Air Chiller nganggo Tank Banyu

    • Brand: Kaydeli

    • Kemampuan Supply: 500sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Certificate: ISO9001

    Fitur desain : ¨ milih kompresor merek sing misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing sithik, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A,...

    Hubungi Saiki

  • 6HP Air Chiller Udhara Sing Sadhiko ing Simpenan

    6HP Air Chiller Udhara Sing Sadhiko ing Simpenan

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 500sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Model No.: KC-006

    Fitur desain : Ed milih kompresor merek misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing murah, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A, R404A,...

    Hubungi Saiki

  • Ethylene Glycol Cooled Screw Water Chiller

    Ethylene Glycol Cooled Screw Water Chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: exporting wooden box

    • Kemampuan Supply: 500sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Model NO. KDCS-050 Application Fields Pharmaceutical Application Machine Combination machine Certification RoHS, ISO, CE Condition New Cooling Capacity 127280cal/H Iput Power 48.2kw Chilled Flow 16m3/H Power Supply Voltage 3pH-380V-50Hz (200V/220V/415V 50Hz/60Hz) Compressor Semi-Hermetic Screw Type Refrigerant...

    Hubungi Saiki

  • Kalor Pemanas Screw Pemanas Banyu

    Kalor Pemanas Screw Pemanas Banyu

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: Ngekspor kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 500sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Fitur desain : Inggih K nown B rand C ompressor ¨ Unit nganggo Jerman BITZER utawa Taiwan HANBELL kompresor skru semi-hermetik. Profil rotor skru skru 5 paten paling anyar kanthi efisiensi banget. Control Kontrol kapasitas tanpa wates utawa mandheg kanthi rapet, nampilake energi efisien, mlaku stabil lan tenang. ¨...

    Hubungi Saiki

  • Chiller kanggo Gunakake Mesin Plastik nganggo Ce Standard

    Chiller kanggo Gunakake Mesin Plastik nganggo Ce Standard

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: Ngekspor kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 300sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Fitur desain : Inggih K nown B rand C ompressor ¨ Unit nganggo Jerman BITZER utawa Taiwan HANBELL kompresor skru semi-hermetik. Profil rotor skru skru 5 paten paling anyar kanthi efisiensi banget. Control Kontrol kapasitas tanpa wates utawa ditangkep kanthi rapet, nampilake energi efisien, mlaku stabil lan tenang. ¨...

    Hubungi Saiki

  • Water Chiller Air Kaydeli

    Water Chiller Air Kaydeli

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: ngekspor kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 300sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Piranti Desain F : ¨ W bentuk kondenser jinis aluminium kanthi jaminan, njamin area pertukaran panas sing cukup kanthi ukuran unit sing luwih cilik Apor Evaporator sing efisien kanthi tabung tembaga benang internal. Fan Penggantian sumbu jumlah volume udara kanthi agul-agul logam. Motor dipisah saka net-tutup, tetep...

    Hubungi Saiki

  • Rega Chiller Industri Air Air

    Rega Chiller Industri Air Air

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: Ngekspor kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 500sets/Mont3

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Piranti Desain F : ¨ W bentuk kondenser jinis aluminium kanthi jaminan, njamin area pertukaran panas sing cukup kanthi ukuran unit sing luwih cilik Apor Evaporator sing efisien kanthi tabung tembaga benang internal. Fan Penggantian sumbu jumlah volume udara kanthi agul-agul logam. Motor dipisah saka net-tutup, tetep...

    Hubungi Saiki

  • Kulkas Chiller wis disertifikasi kanggo akuarium

    Kulkas Chiller wis disertifikasi kanggo akuarium

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: Kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 50000

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Katrangan Product KC / KWB seri industri chiller utamane ditrapake ing industri Plastik & Karet; bisa kanthi otomatis ngontrol suhu ngecor lan nggawe siklus ngecor, nambah kualitas produk lan ningkatake efisiensi produksi. Dheweke uga digunakake ing digunakake logam, Mekanikal & Teknik, Kimia & Farmasi,...

    Hubungi Saiki

  • Laboratory chiller cooled water temp temp

    Laboratory chiller cooled water temp temp

    • Model No.: KC -003

    ¨ Kompresor piston Semi-hermetic asal sing misuwur, sing diadopsi, nduweni kapasitas pendinginan sing cukup, kinerja stabil, lan kualitas apik. ¨ SCHNEIDER merek komponen listrik njamin unit chiller mlaku stably karo wektu layanan dawa. ¨ Dilengkapi pump brand merk terkenal, kanthi aliran gedhe, efisiensi dhuwur lan...

    Hubungi Saiki

  • Air cooled chiller

    Air cooled chiller

    • Model No.: KC-008

    ¨ Kompresor piston Semi-hermetic asal sing misuwur, sing diadopsi, nduweni kapasitas pendinginan sing cukup, kinerja stabil, lan kualitas apik. ¨ SCHNEIDER merek komponen listrik njamin unit chiller mlaku stably karo wektu layanan dawa. ¨ Dilengkapi pump brand merk terkenal, kanthi aliran gedhe, efisiensi dhuwur lan...

    Hubungi Saiki

  • chiller banyu adhem

    chiller banyu adhem

    • Model No.: KC-001

    ¨ Kompresor piston Semi-hermetic asal sing misuwur, sing diadopsi, nduweni kapasitas pendinginan sing cukup, kinerja stabil, lan kualitas apik. ¨ SCHNEIDER merek komponen listrik njamin unit chiller mlaku stably karo wektu layanan dawa. ¨ Dilengkapi pump brand merk terkenal, kanthi aliran gedhe, efisiensi dhuwur lan...

    Hubungi Saiki

  • Air sirah berkepala didinginkan chiller sekrup

    Air sirah berkepala didinginkan chiller sekrup

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    Inggih K nown B rand C ompressor ¨ Unit adopts Germany BITZER or Taiwan HANBELL brand semi-hermetic screw compressor. Paling anyar 5 nganti 6 profil rotor sekrup paten karo efisiensi banget. ¨ Kontrol kapasitas tanpa wates sing bisa dianggep sing ora bisa diendhegake, sing nduweni efisiensi energi, stabil lan tenang....

    Hubungi Saiki

  • 25HP Air Cooled Water Chiller

    25HP Air Cooled Water Chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    KC / KWB seri industri chiller utamané Applied ing industri Plastik & Karet; bisa kanthi cepet ngontrol suhu cetakan lan nyepetake siklus cetakan, ningkatake kualitas produk lan ningkatake efisiensi produksi. Padha uga digunakake digunakake ing Logam digunakake, Mechanical & Engineering, Kimia &...

    Hubungi Saiki

  • Explosion proof chiller temperature low

    Explosion proof chiller temperature low

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    ¨ KDSL series low chiller screw low temperature is widely adopted in manufacturing industry in industries such as smelting non ferrous, chemical and pharmaceutical, chemical petroleum, grain and oil , food and beverage, mechanical, electric, separation air, etc. ¨ Unit utama yaiku kompresor sekrup Semi-hermetis,...

    Hubungi Saiki

  • Cascade cryogenic cooling chiller

    Cascade cryogenic cooling chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    ¨ Kompresor piston Semi-hermetic asal sing misuwur, sing diadopsi, nduweni kapasitas pendinginan sing cukup, kinerja stabil, lan kualitas apik. ¨ SCHNEIDER merek komponen listrik njamin unit chiller mlaku stably karo wektu layanan dawa. ¨ Dilengkapi pump brand merk terkenal, kanthi aliran gedhe, efisiensi dhuwur lan...

    Hubungi Saiki

  • Chiller etilena glikol dingin

    Chiller etilena glikol dingin

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    ¨ Kompresor piston Semi-hermetic asal sing misuwur, sing diadopsi, nduweni kapasitas pendinginan sing cukup, kinerja stabil, lan kualitas apik. ¨ SCHNEIDER merek komponen listrik njamin unit chiller mlaku stably karo wektu layanan dawa. ¨ Dilengkapi pump brand merk terkenal, kanthi aliran gedhe, efisiensi dhuwur lan...

    Hubungi Saiki

  • 20HP Air Cooled Water Chiller

    20HP Air Cooled Water Chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    KC / KWB seri industri chiller utamané Applied ing industri Plastik & Karet; bisa kanthi cepet ngontrol suhu cetakan lan nyepetake siklus cetakan, ningkatake kualitas produk lan ningkatake efisiensi produksi. Padha uga digunakake digunakake ing Logam digunakake, Mechanical & Engineering, Kimia &...

    Hubungi Saiki

  • Chiller cooling water temperature

    Chiller cooling water temperature

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    ¨ KDSL series low chiller screw low temperature is widely adopted in manufacturing industry in industries such as smelting non ferrous, chemical and pharmaceutical, chemical petroleum, grain and oil , food and beverage, mechanical, electric, separation air, etc. ¨ Unit utama yaiku kompresor sekrup Semi-hermetis,...

    Hubungi Saiki

  • water cooled screw type chiller

    water cooled screw type chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    Inggih K nown B rand C ompressor ¨ Unit adopts Germany BITZER or Taiwan HANBELL brand semi-hermetic screw compressor. Paling anyar 5 nganti 6 profil rotor sekrup paten karo efisiensi banget. ¨ Kontrol kapasitas tanpa wates sing bisa dianggep sing ora bisa diendhegake, sing nduweni efisiensi energi, stabil lan tenang....

    Hubungi Saiki

  • Explosion proof chiller-cooled water

    Explosion proof chiller-cooled water

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    KC / KWB seri industri chiller utamané Applied ing industri Plastik & Karet; bisa kanthi cepet ngontrol suhu cetakan lan nyepetake siklus cetakan, ningkatake kualitas produk lan ningkatake efisiensi produksi. Padha uga digunakake digunakake ing Logam digunakake, Mechanical & Engineering, Kimia & Farmasi,...

    Hubungi Saiki

  • screw chiller for chicken

    screw chiller for chicken

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    Inggih K nown B rand C ompressor ¨ Unit adopts Germany BITZER or Taiwan HANBELL brand semi-hermetic screw compressor. Paling anyar 5 nganti 6 profil rotor sekrup paten karo efisiensi banget. ¨ Kontrol kapasitas tanpa wates sing bisa dianggep sing ora bisa diendhegake, sing nduweni efisiensi energi, stabil lan tenang....

    Hubungi Saiki

  • sistem cooling chiller

    sistem cooling chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    KC / KWB seri industri chiller utamané Applied ing industri Plastik & Karet; bisa kanthi cepet ngontrol suhu cetakan lan nyepetake siklus cetakan, ningkatake kualitas produk lan ningkatake efisiensi produksi. Padha uga digunakake digunakake ing Logam digunakake, Mechanical & Engineering, Kimia & Farmasi,...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Kirim Enquiry

lihongchao

Mr. lihongchao

Email:

szkaydeli@163.com

Kirim Enquiry

Tel:86-0755-28122621

Fax:86-0755-23008879

Ponsel:+8618927422621

Email:szkaydeli@163.com

Alamat:306, 3rd Floor, Building A, Fulian Industrial Park, Dalang South Road, Longhua Street, Longhua New District, Shenzhen, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

http://www.kaydelichiller.com