Komunikasi karo Supplier? Supplier
lihongchao Mr. lihongchao
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Shenzhen city KayDeli Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

Produk

Home > Produk > Chillers liyane > 5HP Simpenan Air Penyejuk Air

5HP Simpenan Air Penyejuk Air
5HP Simpenan Air Penyejuk Air
5HP Simpenan Air Penyejuk Air
5HP Simpenan Air Penyejuk Air
5HP Simpenan Air Penyejuk Air

5HP Simpenan Air Penyejuk Air

Tipe Pembayaran: L/C,T/T
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA
Min. Pesenan: 1 Set/Sets
Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

    Model No.: KC-005

    Type: Air-Cooled

    Cooling Method: Air-cooled

    Unit Structure: Integral

    Selected Voltage: 380V/50HZ

    Compressor Number: 1

    Noise Level: Low

    Application Fields: Electronic

    Application Machine: CNC Machine Tools

    Certification: RoHS, ISO, CE, SGS

    Condition: New

    Built-in Tank Volume(L): 70

    Built-in Water Pump Power(KW): 0.75

    Compressor: Hermetic Scroll Type

    Refrigerant: R-22(R407c/R134a) Control

    Evaporator: Shell And Tube(Water Tank With Coil)

    Condenser: High Efficient Finned Copper Tube

    Cooling Fan: Low Noise Axial Flow(Low Noise Outer Rotor Fan)

    Cooling Capacity(kcal/h): 13070

    Chilled Flow(m3/h): 2.6-3.12

Additional Info

    Packaging: kothak kayu

    Produktivitas: 500sets/Month

    Transportasi: Ocean,Land,Air,by clients

    Kemampuan Supply: 500sets/Month

    Port: Shenzhen,Yantian,Shekou

Deskripsi Produk

Fitur desain :

Ed milih kompresor merek misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing murah, swara kurang lan umur layanan dawa.

¨ suhu banyu bakar kisaran 5 nganti 35 .

Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A, R404A, R134A kanggo pilihan, efisiensi pendingin sing dhuwur.

¨ Pa evaporator ukuran lan kondenser mesthekake unit chiller mlaku ing suhu sekitar 45C.

System Sistem kontrol Microcomputer sing nawakake stabilitas suhu akurat ing ± 1 .

Noise Gangguan bledug lan volume udara gedhe.

Pump Pompa wesi sing dilengkapi, stainless steel utawa pump angkat dhuwur kanggo pilihan.

¨ Piranti pangreksan njamin unit chiller mlaku kanthi aman.

Configuration Konfigurasi penguap-tank tank sing inovatif njamin suhu banyu stey sing ditawakake, amarga penyejat uga nggawe tangki kasebut dhewe, nyuda bathi panas, lan nambah efisiensi.

¨ banyu KWB sing digawe banyu chiller milih cangkang lan kondensasi tabung, nampilake peleburan panas kanthi cepet lan efisiensi pendinginan sing dhuwur, luwih becik digunakake ing area suhu sekitar ambien kanthi banyu sing akeh.

¨ Udara udara sing digawe adhem industri KC milih kondensasi jinis tabung aluminium / tabung tembaga, gampang kanggo ngresiki lan nginstal.

Supply Pasokan tenaga: 1PH 220V / 50HZ ----- 1 / 2HP nganti 2HP

3PH 380V / 415V 50HZ ----- 3HP nganti 60HP


5HP Simpenan Air Penyejuk Air
5HP Simpenan Air Penyejuk Air
5HP Simpenan Air Penyejuk Air
5HP Simpenan Air Penyejuk Air
5HP Simpenan Air Penyejuk Air
5HP Simpenan Air Penyejuk Air
5HP Simpenan Air Penyejuk Air
5HP Simpenan Air Penyejuk Air
 Model KC-005
 cooling capcity kW 15.2 
50HZ/60HZ 18.24
kcal/h 13,070
50HZ/60HZ 15684 
 Iput power kW 4.47 
 Chilled fluid flow m3/h 2.6
3.12
 Power  supply voltage 3PH-380V-50HZ200V/220V/415V     50HZ/60HZ
Compressor Type  Hermetic scroll type (Piston)
Start-up mode Sequential start
Power(kW) 3.8 
Refrigerant Type  R-22(R407c/R134a)
Control mode Expansion valve
Filling amount(kg) 3.6
Evaporator Type  Shell and Tube(Water tank with coil)
Pipe B PT 1-1/2"
Condenser Type  High efficient finned copper tube
Surface area / row(M2) 0.62/4R
Cooling fan  Type  Low noise axial flow(Low noise outer rotor fan)
Air wolume(CMM) 110
Power(kW) 0.37
Tank volume L 70
Water pump power kW 0.75
Protective device Compressor overheating,over current,high and low pressure,over temperature,flow switch,phase sequence,phase-missing,exhaust overheating,anti-freezing.
Dimension L mm 1140
W mm 560
H mm 1040
 Weight kg 170


FAQ:
Q1. Apa ana watesan MOQ kanggo kondhisi udara?
A: MOQ rendah, 1pc kanggo mriksa sampel kasedhiya.

Q2. Kepiye carane ngirim barang lan suwene wektu teka?
A: Kita biasane ngirim kabeh DHL, UPS, Fedex utawa TNT. Biasane butuh 10 dina kanggo teka. Kapal pesawat lan kapal laut uga kasedhiya.

Q3. Apa sampeyan nawakake jaminan kanggo produk kasebut?
A: Yeas, kita nawarake 12 garansi kanggo produk kita.

Q4: Ngendi aplikasi?
A: Produk kita wis akeh digunakake ing pirang-pirang industri, kaya alat mesin, pangolahan data, telekomunikasi, finansial, metalurgi, medis, bahan bangunan, mobil lan industri perang lan liya-liyane.

Q5: Apa produk sampeyan bisa disesuaikan?
A: Ya. Uga ditampani kanggo produk non-standar khusus, bisa nganti -180 derajat Celsius.

Q6: Apa istilah pembayaran sampeyan?
A: Deposit jangka 30% kanggo produksi, imbangan 70% sadurunge kirim.


Kategori Produk : Chillers liyane

Kirim Enquiry

lihongchao

Mr. lihongchao

Email:

szkaydeli@163.com

Kirim Enquiry

Tel:86-0755-28122621

Fax:86-0755-23008879

Ponsel:+8618927422621

Email:szkaydeli@163.com

Alamat:306, 3rd Floor, Building A, Fulian Industrial Park, Dalang South Road, Longhua Street, Longhua New District, Shenzhen, China, Shenzhen, Guangdong