Komunikasi karo Supplier? Supplier
lihongchao Mr. lihongchao
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Shenzhen city KayDeli Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

Produk

Home > Produk > Chillers liyane > Peti Sejuk Penyaman Udara Eco-Friendly

Peti Sejuk Penyaman Udara Eco-Friendly
Peti Sejuk Penyaman Udara Eco-Friendly
Peti Sejuk Penyaman Udara Eco-Friendly
Peti Sejuk Penyaman Udara Eco-Friendly
Peti Sejuk Penyaman Udara Eco-Friendly

Peti Sejuk Penyaman Udara Eco-Friendly

Tipe Pembayaran: L/C,T/T
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA
Min. Pesenan: 1 Set/Sets
Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

    Model No.: KDCS -040

    Type: Air-Cooled

    Cooling Method: Air-cooled

    Unit Structure: Integral

    Selected Voltage: 380V/50HZ

    Compressor Number: 1

    Noise Level: Ultra Low

    Application Fields: Plastic

    Application Machine: Machining Center

    Certification: RoHS, ISO, CE, SGS

    Condition: New

    Cooling Capacity: 97260kcal/H

    Iput Power: 35.2kw

    Chilled Flow: 21.2m3/H

    Power Supply Voltage: 3pH-380V-50Hz (200V/220V/415V 50Hz/60Hz)

    Compressor: Hermetic Scroll Type (Piston)

    Refrigerant: R22(R407c/R134A)

    Evaporator: Shell And Tube

    Condenser: High Efficient Finned Copper Tube

    Cooling Fan: Low Noise Axial Flow

Additional Info

    Packaging: kothak kayu

    Produktivitas: 300sets/Month

    Transportasi: Ocean,Land,Air,by clients

    Kemampuan Supply: 300sets/Month

    Port: Shenzhen,Yantian,Shekou

Deskripsi Produk

Fitur desain :

Ed milih kompresor merek misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing murah, swara kurang lan umur layanan dawa.

¨ suhu banyu bakar kisaran 5 nganti 35 .

Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A, R404A, R134A kanggo pilihan, efisiensi pendingin sing dhuwur.

¨ Pa evaporator ukuran lan kondenser mesthekake unit chiller mlaku ing suhu sekitar 45C.

System Sistem kontrol Microcomputer sing nawakake stabilitas suhu akurat ing ± 1 .

Noise Gangguan bledug lan volume udara gedhe.

Pump Pompa wesi sing dilengkapi, stainless steel utawa pump angkat dhuwur kanggo pilihan.

¨ Piranti pangreksan njamin unit chiller mlaku kanthi aman.

Configuration Konfigurasi penguap-tank tank sing inovatif njamin suhu banyu stey sing ditawakake, amarga penyejat uga nggawe tangki kasebut dhewe, nyuda bathi panas, lan nambah efisiensi.

¨ banyu KWB sing digawe banyu chiller milih cangkang lan kondensasi tabung, nampilake dissipation panas kanthi cepet lan efisiensi pendinginan sing dhuwur, luwih becik digunakake ing area suhu sekitar ambien kanthi banyu sing akeh.

¨ Udara udara sing digawe adhem industri KC milih kondensasi jinis tabung aluminium / tabung tembaga, gampang kanggo ngresiki lan nginstal.

Supply Pasokan daya: 1PH 220V / 50HZ ----- 1 / 2HP nganti 2HP

3PH 380V / 415V 50HZ ----- 3HP nganti 60HP


Pabrik Kulkas Udhara Udara Lengan Nyawa Eco-Friendly
Pabrik Kulkas Udhara Udara Lengan Nyawa Eco-Friendly
Pabrik Kulkas Udhara Udara Lengan Nyawa Eco-Friendly
Pabrik Kulkas Udhara Udara Lengan Nyawa Eco-Friendly
Pabrik Kulkas Udhara Udara Lengan Nyawa Eco-Friendly
Pabrik Kulkas Udhara Udara Lengan Nyawa Eco-Friendly
Pabrik Kulkas Udhara Udara Lengan Nyawa Eco-Friendly
Pabrik Kulkas Udhara Udara Lengan Nyawa Eco-Friendly



Model KC
-040
Cooling capcity kW 113.1 
50HZ/60HZ 135.7 
kcal/h 97,260
50HZ/60HZ 116712 
 Iput power kW 35.2 
Chilled fluid flow m3/h 21.2
25.44
Power 3PH-380V-50HZ200V/220V/415V  50HZ/60HZ
Compressor  Type Hermetic scroll type (Piston)
 Start-up mode Sequential start
 Power(kW) 22.5 
Refrigerant Type R-22(R407c/R134a)
 Control mode Expansion valve
Filling amount(kg) 20.4 
Evaporator  Type Shell and Tube
Pipe B PT 2-1/2"
Condenser  Type High efficient finned copper tube
Surface area / row(M2) 4.52/3R
Cooling fan Type Low noise axial flow(Low noise outer rotor fan)
Air wolume(CMM) 530
 Power(kW) 1.1x2
Built-in water Tank volume L 220
Built-in  water pump power kW 2.2
Protective device Compressor overheating,over current,high and low pressure,over temperature,flow switch,phase sequence,phase-missing,exhaust overheating,anti-freezing.
Dimension  L mm 2680
W mm 1350
 H mm 1900
 Weight kg 1130


FAQ:
Q1. Apa ana watesan MOQ kanggo kondhisi udara?
A: MOQ rendah, 1pc kanggo mriksa sampel kasedhiya.

Q2. Kepiye carane ngirim barang lan suwene wektu teka?
A: Kita biasane ngirim kabeh DHL, UPS, Fedex utawa TNT. Biasane butuh 10 dina kanggo teka. Kapal pesawat lan kapal laut uga kasedhiya.

Q3. Apa sampeyan nawakake jaminan kanggo produk kasebut?
A: Yeas, kita nawarake 12 garansi kanggo produk kita.

Q4: Ngendi aplikasi?
A: Produk kita wis akeh digunakake ing pirang-pirang industri, kaya alat mesin, pangolahan data, telekomunikasi, finansial, metalurgi, medis, bahan bangunan, mobil lan industri perang lan liya-liyane.

Q5: Apa produk sampeyan bisa disesuaikan?
A: Ya. Uga ditampani kanggo produk non-standar khusus, bisa entuk nganti -180 derajat Celsius.

Q6: Apa istilah pembayaran sampeyan?

A: Deposit jangka 30% kanggo produksi, imbangan 70% sadurunge dikirim



Kategori Produk : Chillers liyane

Kirim Enquiry

lihongchao

Mr. lihongchao

Email:

szkaydeli@163.com

Kirim Enquiry

Tel:86-0755-28122621

Fax:86-0755-23008879

Ponsel:+8618927422621

Email:szkaydeli@163.com

Alamat:306, 3rd Floor, Building A, Fulian Industrial Park, Dalang South Road, Longhua Street, Longhua New District, Shenzhen, China, Shenzhen, Guangdong