Komunikasi karo Supplier? Supplier
lihongchao Mr. lihongchao
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Shenzhen city KayDeli Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

Produk

Home > Produk > Chillers liyane > Kalor Pemanas Screw Pemanas Banyu

Kalor Pemanas Screw Pemanas Banyu
Kalor Pemanas Screw Pemanas Banyu
Kalor Pemanas Screw Pemanas Banyu
Kalor Pemanas Screw Pemanas Banyu
Kalor Pemanas Screw Pemanas Banyu

Kalor Pemanas Screw Pemanas Banyu

Tipe Pembayaran: L/C,T/T
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA
Min. Pesenan: 1 Set/Sets
Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

    Model No.: KDCS-080

    Type: Water-Cooled

    Cooling Method: Water-cooled

    Unit Structure: Integral

    Selected Voltage: 380V/50HZ

    Compressor Number: 1

    Noise Level: Ultra Low

    Application Fields: Electronic

    Application Machine: Coordinate Boring

    Certification: RoHS, ISO, CE, SGS

    Condition: New

    Cooling Capacity: 300kw

    Input Power: 50.2kw

    Frozen Fluid Flow: 33.8m3/h

    Compressor: Semi-Hermetic Screw Type

    Refrigeration Oil: SUNISO 4GS

    Refrigerant: R-22(R407c/R134a)

    Evaporator: Shell And Tube

    Condenser: Shell And Tube

    Weight: 1680kg

    Dimension: 3050*1100*1500mm

Additional Info

    Packaging: Ngekspor kothak kayu

    Produktivitas: 500sets/Month

    Brand: Kaydeli

    Transportasi: Ocean,Land,Air

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 500sets/Month

    Certificate: ISO9001

    Kode HS: 8418692090

    Port: Shenzhen,Shekou,Yantian

Deskripsi Produk

Fitur desain :

Inggih K nown B rand C ompressor

¨ Unit nganggo Jerman BITZER utawa Taiwan HANBELL kompresor skru semi-hermetik. Profil rotor skru skru 5 paten paling anyar kanthi efisiensi banget.

Control Kontrol kapasitas tanpa wates utawa mandheg kanthi rapet, nampilake energi efisien, mlaku stabil lan tenang.

¨ Proses manufaktur presisi paling dhuwur kanthi paten maju.

Monitoring Pemantauan lan perlindungan cerdas lengkap, kalebu pemantauan suhu motor termal, pemantauan urutan phase, kunci ulang manual, sensor suhu minyak.

Range Pemanasan luwih akeh kanggo pilihan, kalebu R134a, R407c lan R22 (R404a, R507c kanthi panjaluk).

Mikroprogramming C ontrol S ystem

Control Kontrol terpusat PLC Industri digabungake karo sistem kontrol kapasitas kompresor, ngawasi kanthi tepat.

¨ Perlindhungan integrasi kanggo suhu sing kurang, tekanan tinggi / kurang, anti-beku, ora ilang, anti-phase, kakehan motor, suhu suhu, pembeda minyak, switch switch, miwiti laten.

Language Basa operasi pilihan, menu leading, negara mlaku unit gampang diatur.

Aku gampang nstallation, R eliable R unning

¨ Miwiti langkah kanthi cepet, nyuda pengaruh listrik.

Running Nggawe mantep lan aman, geter sing sithik, gampang diinstal.

Structure Struktur sing kompak, kurang ruang lan kurang bobot, gampang kanggo transportasi lan instalasi.

W Tanpa kabel, mriksa lengkap lan dites pra-kiriman, ngirit wektu lan biaya instalasi.

202kw Mesin Extruding Plastik lan Sumber Komersial Panas Pemanas Water Pump
202kw Mesin Extruding Plastik lan Sumber Komersial Panas Pemanas Water Pump
202kw Mesin Extruding Plastik lan Sumber Komersial Panas Pemanas Water Pump
202kw Mesin Extruding Plastik lan Sumber Komersial Panas Pemanas Water Pump
202kw Mesin Extruding Plastik lan Sumber Komersial Panas Pemanas Water Pump
202kw Mesin Extruding Plastik lan Sumber Komersial Panas Pemanas Water Pump
202kw Mesin Extruding Plastik lan Sumber Komersial Panas Pemanas Water Pump
202kw Mesin Extruding Plastik lan Sumber Komersial Panas Pemanas Water Pump
202kw Mesin Extruding Plastik lan Sumber Komersial Panas Pemanas Water Pump
202kw Mesin Extruding Plastik lan Sumber Komersial Panas Pemanas Water Pump
202kw Mesin Extruding Plastik lan Sumber Komersial Panas Pemanas Water Pump
FAQ:
Q1. Apa ana watesan MOQ kanggo kondhisi udara?
A: MOQ rendah, 1pc kanggo mriksa sampel kasedhiya.

Q2. Kepiye sampeyan ngirim barang lan suwene wektu entuk teka?
A: Kita biasane ngirim kabeh DHL, UPS, Fedex utawa TNT. Biasane butuh 10 dina kanggo teka. Kapal pesawat lan kapal laut uga kasedhiya.

Q3. Apa sampeyan nawakake jaminan kanggo produk kasebut?
A: Yeas, kita nawarake 12 garansi kanggo produk kita.

Q4: Ngendi aplikasi?
A: Produk kita wis akeh digunakake ing pirang-pirang industri, kaya alat mesin, pangolahan data, telekomunikasi, finansial, metalurgi, medis, bahan bangunan, mobil lan industri perang lan liya-liyane.

Q5: Apa produk sampeyan bisa disesuaikan?
A: Ya. Uga ditampani kanggo produk non-standar khusus, bisa entuk nganti -180 derajat Celsius.

Q6: Apa istilah pembayaran sampeyan?
A: Deposit jangka 30% kanggo produksi, imbangan 70% sadurunge kirim.

Kategori Produk : Chillers liyane

Kirim Enquiry

lihongchao

Mr. lihongchao

Email:

szkaydeli@163.com

Kirim Enquiry

Tel:86-0755-28122621

Fax:86-0755-23008879

Ponsel:+8618927422621

Email:szkaydeli@163.com

Alamat:306, 3rd Floor, Building A, Fulian Industrial Park, Dalang South Road, Longhua Street, Longhua New District, Shenzhen, China, Shenzhen, Guangdong