Komunikasi karo Supplier? Supplier
lihongchao Mr. lihongchao
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Shenzhen city KayDeli Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

Produk

Home > Produk > Chillers liyane > Kaydeli 15HP kothak bir mesin penyejuk banyu

Kaydeli 15HP kothak bir mesin penyejuk banyu
Kaydeli 15HP kothak bir mesin penyejuk banyu
Kaydeli 15HP kothak bir mesin penyejuk banyu
Kaydeli 15HP kothak bir mesin penyejuk banyu
Kaydeli 15HP kothak bir mesin penyejuk banyu

Kaydeli 15HP kothak bir mesin penyejuk banyu

Tipe Pembayaran: L/C,T/T
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA
Min. Pesenan: 1 Set/Sets
Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

    Model No.: KWB-015

    Tank Volume(L): 180

    Pump Power(KW): 1.5

    Cooling Capacity(kcal/h): 41460

    Chilled Flow(m3/h): 8.2

Additional Info

    Packaging: kothak kayu

    Produktivitas: 500sets/Month

    Brand: Kaydeli

    Transportasi: Ocean,Land,Air

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 5000sets/month

    Certificate: ISO9001

    Kode HS: 8418692090

    Port: Shenzhen,Yantian,Shekou

Deskripsi Produk


Fitur desain :

Ed milih kompresor merek misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin pendinginan sing dhuwur

efisiensi, panggunaan energi sing sithik, swara kurang lan umur layanan dawa.

¨ suhu banyu bakar kisaran 5 nganti 35 .

Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A, R404A, R134A kanggo pilihan, efisiensi pendingin sing dhuwur.

¨ Pa evaporator ukuran lan kondenser mesthekake unit chiller mlaku ing suhu sekitar 45C.

System Sistem kontrol Microcomputer sing nawakake stabilitas suhu akurat ing ± 1 .

Noise Gangguan bledug lan volume udara gedhe.

Pump Pompa wesi sing dilengkapi, stainless steel utawa pump angkat dhuwur kanggo pilihan.

¨ Piranti pangreksan njamin unit chiller mlaku kanthi aman.

Configuration Konfigurasi penguap-ing-tank inovatif njamin suhu banyu stey sing ditawakake, uga penyejat

cools tank dhewe, nyuda bathi panas, lan nambah efisiensi.

¨ banyu KWB sing digawe banyu chiller milih cangkang lan kondensasi tabung, nampilake penyebaran panas lan pendinginan dhuwur

efisiensi, luwih becik digunakake ing area suhu sekitar Ambien kanthi banyu sing akeh.

¨ Udara udara sing digawe adhem industri KC milih kondensasi jinis tabung aluminium / tabung tembaga, gampang kanggo ngresiki lan nginstal.

Supply Pasokan tenaga: 1PH 220V / 50HZ ----- 1 / 2HP nganti 2HP

3PH 380V / 415V 50HZ ----- 3HP nganti 60HP





FAQ:
Q1. Apa ana watesan MOQ kanggo kondhisi udara?
A: MOQ rendah, 1pc kanggo mriksa sampel kasedhiya.


Q2. Kepiye carane ngirim barang lan suwene wektu teka?
A: Kita biasane ngirim kabeh DHL, UPS, Fedex utawa TNT. Biasane butuh 10 dina kanggo teka. Kapal pesawat lan kapal laut uga kasedhiya.


Q3. Apa sampeyan nawakake jaminan kanggo produk kasebut?
A: Yeas, kita nawarake 12 garansi kanggo produk kita.


Q4: Ngendi aplikasi?
A: Produk kita wis akeh digunakake ing pirang-pirang industri, kaya alat mesin, pangolahan data, telekomunikasi, finansial, metalurgi, medis, bahan bangunan, mobil lan industri perang lan liya-liyane.


Q5: Apa produk sampeyan bisa disesuaikan?
A: Ya. Uga ditampani kanggo produk non-standar khusus, bisa nganti -180 derajat Celsius.


Q6: Apa istilah pembayaran sampeyan?
A: Deposit jangka 30% kanggo produksi, imbangan 70% sadurunge kirim.

Kategori Produk : Chillers liyane

Kirim Enquiry

lihongchao

Mr. lihongchao

Email:

szkaydeli@163.com

Kirim Enquiry

Tel:86-0755-28122621

Fax:86-0755-23008879

Ponsel:+8618927422621

Email:szkaydeli@163.com

Alamat:306, 3rd Floor, Building A, Fulian Industrial Park, Dalang South Road, Longhua Street, Longhua New District, Shenzhen, China, Shenzhen, Guangdong