Komunikasi karo Supplier? Supplier
lihongchao Mr. lihongchao
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Shenzhen city KayDeli Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

Produk

Home > Produk > Chillers liyane

Chillers liyane

Kategori produk dari Chillers liyane , kami produsen khusus dari Cina, Udhara banyu sing digawe adhem , Udhara Kelangan Udhara pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Dingin Industri R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • Kaydeli 12HP dekorasi chiller sayur terbuka ing Simpenan

    Kaydeli 12HP dekorasi chiller sayur terbuka ing Simpenan

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 500sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Certificate: ISO9001

    Fitur desain : ¨ milih kompresor merek sing misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing sithik, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A,...

    • 12HP PCB Lab Banyu Pengering Penyuaran

    12HP PCB Lab Banyu Pengering Penyuaran

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 500sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Certificate: ISO9001

    Fitur desain : Ed milih kompresor merek misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin pendinginan sing dhuwur efisiensi, panggunaan energi sing sithik, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A,...

    • Pabrik Penyejuk Udara Penyuaran Eco-loropaken Pabrik 25HP

    Pabrik Penyejuk Udara Penyuaran Eco-loropaken Pabrik 25HP

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 500sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Certificate: ISO9001

    Fitur desain : ¨ milih kompresor merek sing misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing sithik, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A,...

    • 2HP Bahan Bakar Air Sedheng 2HP

    2HP Bahan Bakar Air Sedheng 2HP

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 500sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Certificate: ISO9001

    Fitur desain : ¨ milih kompresor merek sing misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing sithik, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A,...

    • 15HP Ce Standard Air Penyaman Udhara

    15HP Ce Standard Air Penyaman Udhara

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 500sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Certificate: ISO9001

    Fitur desain : Ed milih kompresor merek terkenal ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, energi sing sithik konsumsi, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A,...

    • 25HP gulung Hermetic Comileror Udara sing adhem

    25HP gulung Hermetic Comileror Udara sing adhem

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 500sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Certificate: ISO9001

    Fitur desain : ¨ milih kompresor merek sing misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing sithik, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A,...

    • 3HP Air Dingin Air Chiller nganggo Tank Banyu

    3HP Air Dingin Air Chiller nganggo Tank Banyu

    • Brand: Kaydeli

    • Kemampuan Supply: 500sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Certificate: ISO9001

    • Panggonan Asal: China

    Fitur desain : ¨ milih kompresor merek sing misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing sithik, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A,...

    • 5HP Simpenan Air Penyejuk Air

    5HP Simpenan Air Penyejuk Air

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 500sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Model No.: KC-005

    • Produktivitas: 500sets/Month

    Fitur desain : Ed milih kompresor merek misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing murah, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A, R404A,...

    • Daya banyu banyu anget banyu industri

    Daya banyu banyu anget banyu industri

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 500sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Certificate: ISO9001

    Fitur desain : ¨ milih kompresor merek sing misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing sithik, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A,...

    • Kaydeli 15HP kothak bir mesin penyejuk banyu

    Kaydeli 15HP kothak bir mesin penyejuk banyu

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000sets/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Certificate: ISO9001

    Fitur desain : Ed milih kompresor merek misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin pendinginan sing dhuwur efisiensi, panggunaan energi sing sithik, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A,...

    • Pangatusan suhu banyu sing adhem ing industri

    Pangatusan suhu banyu sing adhem ing industri

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 500sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Certificate: ISO9001

    Fitur desain : ¨ milih kompresor merek sing misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing sithik, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A,...

    • Mesin Pengering banyu Banyu Efisiensi sing dhuwur

    Mesin Pengering banyu Banyu Efisiensi sing dhuwur

    • Packaging: kothak kayu

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Model No.: KWB-025DB

    • Transportasi: Ocean,Land,Air

    • Chilled Flow: 13.6m3/H

    Fitur desain : ¨ milih kompresor merek sing misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing sithik, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A,...

    • 25HP Panguripan Mbuktek Industri 25HP

    25HP Panguripan Mbuktek Industri 25HP

    • Packaging: kothak kayu

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Model No.: KWB-025

    • Transportasi: Ocean,Land,Air

    • Product Name: 25HP Industrial Explosion Proof Water Chiller

    Fitur desain : ¨ milih kompresor merek sing misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing sithik, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A,...

    • Sistem Air Pengering Air 10HP

    Sistem Air Pengering Air 10HP

    • Packaging: kothak kayu

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Model No.: KWB-010

    • Transportasi: Ocean,Land,Air

    • Product Name: 10HP Industrial Cooling Systems Water Chiller System

    Fitur desain : ¨ milih kompresor merek sing misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing sithik, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A,...

    • 15HP Industri Gunakake Penyiraman banyu sing digawe kanthi ramah Eco-Friendly

    15HP Industri Gunakake Penyiraman banyu sing digawe kanthi ramah Eco-Friendly

    • Packaging: kothak kayu

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Model No.: KWB-015

    • Transportasi: Ocean,Land,Air

    • Product Name: 15HP New Industrial Use OEM Eco-Friendly Water Cooled Chiller

    Fitur desain : ¨ milih kompresor merek sing misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing sithik, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A,...

    • Peralatan Penyaman Udara Tergabung 25HP

    Peralatan Penyaman Udara Tergabung 25HP

    • Packaging: kothak kayu

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Model No.: KWB-025DB

    • Transportasi: Ocean,Land,Air

    • Cooling Capacity(kcal/h): 69918kcal/H

    Fitur desain : ¨ milih kompresor merek sing misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing sithik, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A,...

    • 6HP Air Chiller Udhara Sing Sadhiko ing Simpenan

    6HP Air Chiller Udhara Sing Sadhiko ing Simpenan

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 500sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Model No.: KC-006

    • Produktivitas: 500sets/Month

    Fitur desain : Ed milih kompresor merek misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing murah, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A, R404A,...

    • Udhara Air Crrew 100ton Mesin Air Wisuda

    Udhara Air Crrew 100ton Mesin Air Wisuda

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: Ngekspor kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 300sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Certificate: ISO9001

    Fitur desain : Inggih K nown B rand C ompressor ¨ Unit nganggo Jerman BITZER utawa Taiwan HANBELL kompresor skru semi-hermetik. Profil rotor skru skru 5 paten paling anyar kanthi efisiensi banget. Control Kontrol kapasitas tanpa wates utawa mandheg kanthi rapet, nampilake energi efisien, mlaku stabil lan tenang. ¨...

    • Peti Sejuk Penyaman Udara Eco-Friendly

    Peti Sejuk Penyaman Udara Eco-Friendly

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 300sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Model No.: KDCS -040

    • Produktivitas: 300sets/Month

    Fitur desain : Ed milih kompresor merek misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing murah, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A, R404A,...

    • Peralatan Udhara Angin Peralatan Laboratorium Udara

    Peralatan Udhara Angin Peralatan Laboratorium Udara

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 300sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Model No.: KDCS -050

    • Produktivitas: 300sets/Month

    Fitur desain : Ed milih kompresor merek misuwur ing dunya lan kondensator lan penyejat efisien sing dhuwur, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur, konsumsi energi sing murah, swara kurang lan umur layanan dawa. ¨ suhu banyu bakar kisaran 5 ℃ nganti 35 ℃ . Charged Diwenehi r22, jinis CFC gratis R407C, R410A, R404A,...

    • Ethylene Glycol Cooled Screw Water Chiller

    Ethylene Glycol Cooled Screw Water Chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: exporting wooden box

    • Kemampuan Supply: 500sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Certificate: ISO9001

    Model NO. KDCS-050 Application Fields Pharmaceutical Application Machine Combination machine Certification RoHS, ISO, CE Condition New Cooling Capacity 127280cal/H Iput Power 48.2kw Chilled Flow 16m3/H Power Supply Voltage 3pH-380V-50Hz (200V/220V/415V 50Hz/60Hz) Compressor Semi-Hermetic Screw Type Refrigerant...

China Chillers liyane Supplier

¨ Sensor kompresor piston Semi-hermetik sing misuwur, nduweni kapasitas pendinginan sing cukup, kinerja stabil, lan kualitas apik banget.

Components Komponen listrik merek SCHNEIDER njamin unit chiller mlaku kanthi cepet sajrone wektu layanan dawa.

¨ Dilengkapi pompa banyu merek terkenal, kanthi aliran gedhe, efisiensi lan daya tahan sing dhuwur.

Design Desain kompak, gampang diinstal lan digunakake, trep kanggo ngresiki lan pangopènan.

Apor Bahan sing apik lan tabung evaporator sing diadopsi, njamin efisiensi pendinginan sing dhuwur.

Cond kondensasi fin aluminium --- jinis adhem udara.

Shell lan tabung jinis banyu kondenser.

¨ R22, R134A, R410A, R407C, penyejuk kanggo pilihan.

¨ 380v-415v / 50hz 3ph kanggo desain standar. Desain beda sing kasedhiya ing panyuwunan.

 

Aplikasi

Siri suhu suhu rendah KDSL-SLA dirancang khusus dening Kaydeli digunakake ing industri Farmasi, kimia lan bioengineering. Suhu bisa diatur ing kisaran -35 ℃ / + 5 ℃.

 


Kirim Enquiry

lihongchao

Mr. lihongchao

Email:

szkaydeli@163.com

Kirim Enquiry

Tel:86-0755-28122621

Fax:86-0755-23008879

Ponsel:+8618927422621

Email:szkaydeli@163.com

Alamat:306, 3rd Floor, Building A, Fulian Industrial Park, Dalang South Road, Longhua Street, Longhua New District, Shenzhen, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile