Komunikasi karo Supplier? Supplier
lihongchao Mr. lihongchao
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Shenzhen city KayDeli Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

Produk

Home > Produk > Air Cooled Chiller > Kulkas Didenangi Air

Kulkas Didenangi Air

Kategori produk dari Kulkas Didenangi Air , kami produsen khusus dari Cina, Kotak Chiller , Kulkas Didenangi Air pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Air Cooler Type Industrial Chiller R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • Air ngendhokke suhu beku sing kurang

    Air ngendhokke suhu beku sing kurang

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KC-008

    Chiller didinginkan udara yaiku salah satu model chiller. Udara sing digawe adhem bisa nggawe banyu saka suhu normal disejukake menyang suhu tartamtu dening kompresor kanggo nguatake cendhak pendinginan utawa mesin. Minangka mesin tunggal, sink banyu panas yaiku kipas angin sing dibangun, utamane ana telung sistem...

China Kulkas Didenangi Air Supplier

Kene sampeyan bisa nemokake produk sing gegandhengan ing Kulkas Didenangi Air, kita produsen profesional Kotak Chiller,Kulkas Didenangi Air,Air Cooler Type Industrial Chiller,Air Cooled Industrial Chiller,,. Kita fokus ing pengembangan produk ekspor internasional, produksi lan penjualan. Kita wis ngembangake proses kontrol kualitas Kulkas Didenangi Air kanggo njamin produk ekspor sing berkualitas.
Yen sampeyan pengin ngerti liyane babagan produk ing Kulkas Didenangi Air, monggo klik rincian produk kanggo ndeleng parameter, model, gambar, harga lan informasi liyane babagan Kotak Chiller,Kulkas Didenangi Air,Air Cooler Type Industrial Chiller,Air Cooled Industrial Chiller,,.
Punapa mawon sampeyan minangka grup utawa individu, kita bakal nindakake kabeh paling apik kanggo nyedhiyani sampeyan kanthi akurat lan lengkap pesen babagan Kulkas Didenangi Air!

Kirim Enquiry

lihongchao

Mr. lihongchao

Email:

szkaydeli@163.com

Kirim Enquiry

Tel:86-0755-28122621

Fax:86-0755-23008879

Ponsel:+8618927422621

Email:szkaydeli@163.com

Alamat:306, 3rd Floor, Building A, Fulian Industrial Park, Dalang South Road, Longhua Street, Longhua New District, Shenzhen, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile