Komunikasi karo Supplier? Supplier
lihongchao Mr. lihongchao
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Shenzhen city KayDeli Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

Produk

Home > Produk > Air Cooled Chiller > Air Cooled Heat Exchange Equipment

Air Cooled Heat Exchange Equipment

Kategori produk dari Air Cooled Heat Exchange Equipment , kami produsen khusus dari Cina, Air Cooled Heat Exchange Equipment , Air Cooled Heat Exchange Equipment pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Air Cooled Heat Exchange Equipment R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • 25 Pemanasan HP Air sing digawe panas Pemanas

    25 Pemanasan HP Air sing digawe panas Pemanas

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 500sets/Month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    • Certificate: ISO9001

    Pambuka produk : KC / KWB seri industri chiller utamane ditrapake ing industri Plastik & Karet; bisa kanthi otomatis ngontrol suhu ngecor lan nggawe siklus ngecor, nambah kualitas produk lan ningkatake efisiensi produksi. Dheweke uga digunakake ing digunakake logam, Teknik & Teknik, Kimia & Farmasi, Pangan...

China Air Cooled Heat Exchange Equipment Supplier

Kene sampeyan bisa nemokake produk sing gegandhengan ing Air Cooled Heat Exchange Equipment, kita produsen profesional Air Cooled Heat Exchange Equipment. Kita fokus ing pengembangan produk ekspor internasional, produksi lan penjualan. Kita wis ngembangake proses kontrol kualitas Air Cooled Heat Exchange Equipment kanggo njamin produk ekspor sing berkualitas.
Yen sampeyan pengin ngerti liyane babagan produk ing Air Cooled Heat Exchange Equipment, monggo klik rincian produk kanggo ndeleng parameter, model, gambar, harga lan informasi liyane babagan Air Cooled Heat Exchange Equipment.
Punapa mawon sampeyan minangka grup utawa individu, kita bakal nindakake kabeh paling apik kanggo nyedhiyani sampeyan kanthi akurat lan lengkap pesen babagan Air Cooled Heat Exchange Equipment!

Kirim Enquiry

lihongchao

Mr. lihongchao

Email:

szkaydeli@163.com

Kirim Enquiry

Tel:86-0755-28122621

Fax:86-0755-23008879

Ponsel:+8618927422621

Email:szkaydeli@163.com

Alamat:306, 3rd Floor, Building A, Fulian Industrial Park, Dalang South Road, Longhua Street, Longhua New District, Shenzhen, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile