Komunikasi karo Supplier? Supplier
lihongchao Mr. lihongchao
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Shenzhen city KayDeli Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

Produk

Home > Produk > Air Cooled Chiller > Air Cooling Chilling System > penyejat air udara domestik

penyejat air udara domestik
penyejat air udara domestik
penyejat air udara domestik
penyejat air udara domestik

penyejat air udara domestik

Tipe Pembayaran: L/C,T/T
Incoterm: FOB,CFR,CIF
Wektu Pengiriman: 30 Dina

Dhasar Info

    Model No.: KC-025

Deskripsi Produk

KC / KWB seri industri chiller utamané Applied ing industri Plastik & Karet; bisa kanthi cepet ngontrol suhu cetakan lan nyepetake siklus cetakan, ningkatake kualitas produk lan ningkatake efisiensi produksi. Padha uga digunakake digunakake ing Logam digunakake, Mechanical & Engineering, Kimia & Farmasi, Pangan & Minuman, Laser, Industri Elektronik, Tekstil, Electroplate, Semi konduktor pengujian, Jet jet, Coating vakum, Konstruksi, lan Militer.

25f6b3a26f3e70b43b8368cbefb8f37

Wigati: 1.Parameters spesifikasi ndhuwur: Inlet / oulet suhu cair dingin: 12 ℃ / 7 ℃ Suhu lingkungan sekitar DB35 ℃ / WB24 ℃

2. Spesifikasi ndhuwur bisa diganti tanpa kabar, yen ana syarat khusus, please njaluk spesifikasi sadurunge nindakake


Kategori Produk : Air Cooled Chiller > Air Cooling Chilling System

Kirim Enquiry

lihongchao

Mr. lihongchao

Email:

szkaydeli@163.com

Kirim Enquiry

Tel:86-0755-28122621

Fax:86-0755-23008879

Ponsel:+8618927422621

Email:szkaydeli@163.com

Alamat:306, 3rd Floor, Building A, Fulian Industrial Park, Dalang South Road, Longhua Street, Longhua New District, Shenzhen, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile