Komunikasi karo Supplier? Supplier
lihongchao Mr. lihongchao
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Shenzhen city KayDeli Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

Produk

Home > Produk > Air Cooled Chiller > Air Cooling Chilling System > Air industri ngadhepi suhu rendah

Air industri ngadhepi suhu rendah
Air industri ngadhepi suhu rendah
Air industri ngadhepi suhu rendah
Air industri ngadhepi suhu rendah
Air industri ngadhepi suhu rendah

Air industri ngadhepi suhu rendah

Tipe Pembayaran: L/C,T/T
Incoterm: FOB,CFR,CIF
Wektu Pengiriman: 30 Dina

Dhasar Info

    Model No.: KC -015

Additional Info

    Packaging: kothak kayu

    Produktivitas: 500

    Brand: Kaydeli

    Transportasi: Ocean,Land,Air

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 5000

    Certificate: ISO9001:2015

    Kode HS: 8418692090

    Port: ShenZhen

Deskripsi Produk

KC / KWB seri industri chiller utamané Applied ing industri Plastik & Karet; bisa kanthi cepet ngontrol suhu cetakan lan nyepetake siklus cetakan, ningkatake kualitas produk lan ningkatake efisiensi produksi. Padha uga digunakake digunakake ing Logam digunakake, Mechanical & Engineering, Kimia & Farmasi, Pangan & Minuman, Laser, Industri Elektronik, Tekstil, Electroplate, Semi konduktor pengujian, Jet jet, Coating vakum, Konstruksi, lan Militer.

Fitur desain

¨ Kompresor merek kondhang ing dunya lan kondensator efisiensi dhuwur lan evaporator, njamin efisiensi cooling dhuwur, konsumsi energi sing kurang, gangguan bisu lan long service life.

¨ Chilled water temperature range 5 nganti 35 .

¨ R22, opsi R407C, R410A, R404A, R134A gratis, efisiensi keren dhuwur.

¨ Over evaporator ukuran lan kondenser njamin unit chiller mlaku ing suhu sekitar 45C.

¨ Sistem kontrol mikro sing menehi stabilitas suhu sing akurat ing ± 1 .

¨ Kurang gangguan lan volume blower.

¨ Standard pumped Iron, stainless steel or high lift pump for option.

¨ Piranti proteksi multi njamin unit chiller mlaku kanthi aman.

¨ Konfigurasi evaporator-in-tangki sing inovatif njamin suhu banyu sing tetep, kayadene panguapan uga ngadhepi tangki dhewe, ngurangi gain panas ing sekitar, lan ningkatake efisiensi.

¨ KWB water cooled industrial chiller adopted shell and condenser tube, features disipation heat speed and efficiency cooling high, apik kanggo digunakake ing suhu lingkungan sekitar dhuwur karo banyu akeh banget.

¨ KC udara cooled industri chiller diadopsi aluminium fin / tambaga tabung jinis condenser, gampang kanggo reresik lan instalasi.

¨ Daya listrik: 1PH 220V / 50HZ ----- 1 / 2HP to 2HP

3PH 380V / 415V 50HZ ----- 3HP nganti 60HP

Industrial air cooled low temperature chiller

Industrial air cooled low temperature chiller

Industrial air cooled low temperature chiller (2)

Industrial air cooled low temperature chiller (3)

Industrial air cooled low temperature chiller (4)


Kategori Produk : Air Cooled Chiller > Air Cooling Chilling System

Kirim Enquiry

lihongchao

Mr. lihongchao

Email:

szkaydeli@163.com

Kirim Enquiry

Tel:86-0755-28122621

Fax:86-0755-23008879

Ponsel:+8618927422621

Email:szkaydeli@163.com

Alamat:306, 3rd Floor, Building A, Fulian Industrial Park, Dalang South Road, Longhua Street, Longhua New District, Shenzhen, China, Shenzhen, Guangdong