Komunikasi karo Supplier? Supplier
lihongchao Mr. lihongchao
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Shenzhen city KayDeli Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

Produk

Home > Produk > Air Cooled Chiller > Air Cooling Chilling System > udara penyejat penyejat digawe adhem

udara penyejat penyejat digawe adhem
udara penyejat penyejat digawe adhem
udara penyejat penyejat digawe adhem
udara penyejat penyejat digawe adhem
udara penyejat penyejat digawe adhem

udara penyejat penyejat digawe adhem

Dhasar Info

    Model No.: KC -012

Deskripsi Produk

KC / KWB seri industri chiller utamané Applied ing industri Plastik & Karet; bisa kanthi cepet ngontrol suhu cetakan lan nyepetake siklus cetakan, ningkatake kualitas produk lan ningkatake efisiensi produksi. Padha uga digunakake digunakake ing Logam digunakake, Mechanical & Engineering, Kimia & Pharmaceutical, Pangan & Minuman, Laser, Elektronika industri, Tekstil, Electroplate, Semi konduktor pengujian, Jet banyu, vakum coating, Konstruksi lan Militer.


2d51ee98206ab53e3040a1703b9c181


Wigati: 1.Parameters spesifikasi ndhuwur: Inlet / oulet suhu cair dingin: 12 ℃ / 7 ℃ Suhu lingkungan sekitar DB35 ℃ / WB24 ℃

2. Spesifikasi ndhuwur bisa diganti tanpa kabar, yen ana syarat khusus, please njaluk spesifikasi sadurunge nindakake


Kategori Produk : Air Cooled Chiller > Air Cooling Chilling System

Kirim Enquiry

lihongchao

Mr. lihongchao

Email:

szkaydeli@163.com

Kirim Enquiry

Tel:86-0755-28122621

Fax:86-0755-23008879

Ponsel:+8618927422621

Email:szkaydeli@163.com

Alamat:306, 3rd Floor, Building A, Fulian Industrial Park, Dalang South Road, Longhua Street, Longhua New District, Shenzhen, China, Shenzhen, Guangdong