Komunikasi karo Supplier? Supplier
lihongchao Mr. lihongchao
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Shenzhen city KayDeli Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

Produk

Home > Produk > Air Cooled Chiller > Air Cooling Chilling System > 50 ton rega chiller didhelikake

50 ton rega chiller didhelikake
50 ton rega chiller didhelikake
50 ton rega chiller didhelikake
50 ton rega chiller didhelikake
50 ton rega chiller didhelikake

50 ton rega chiller didhelikake

Dhasar Info

    Model No.: KC-005

Deskripsi Produk

KC / KWB seri industri chiller utamané Applied ing industri Plastik & Karet; bisa kanthi cepet ngontrol suhu cetakan lan nyepetake siklus cetakan, ningkatake kualitas produk lan ningkatake efisiensi produksi. Padha uga digunakake digunakake ing Logam digunakake, Mechanical & Engineering, Kimia & Pharmaceutical, Pangan & Minuman, Laser, Elektronika industri, Tekstil, Electroplate, Semi konduktor pengujian, Jet banyu, vakum coating, Konstruksi lan Militer.

b5e446f71d1cf7fcfffcc05873cb181

Cathetan:
1.Parameters spesifikasi ndhuwur: Inlet / oulet suhu cair dingin: 12 ℃ / 7 ℃ Lingkungan sekitar suhu DB35 ℃ / WB24 ℃
2. Spesifikasi ndhuwur bisa diganti tanpa kabar, yen ana syarat khusus, please njaluk spesifikasi sadurunge nindakake


Kategori Produk : Air Cooled Chiller > Air Cooling Chilling System

Kirim Enquiry

lihongchao

Mr. lihongchao

Email:

szkaydeli@163.com

Kirim Enquiry

Tel:86-0755-28122621

Fax:86-0755-23008879

Ponsel:+8618927422621

Email:szkaydeli@163.com

Alamat:306, 3rd Floor, Building A, Fulian Industrial Park, Dalang South Road, Longhua Street, Longhua New District, Shenzhen, China, Shenzhen, Guangdong