Komunikasi karo Supplier? Supplier
lihongchao Mr. lihongchao
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Shenzhen city KayDeli Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

Produk

Home > Produk > Air Cooled Chiller > Air Cooling Chilling System

Air Cooling Chilling System

Kategori produk dari Air Cooling Chilling System , kami produsen khusus dari Cina, Pendinginan Temperatur Kurang , Air Cooling Chilling System pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Unit Air Es-Cooled Air R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • Udara digawe adhem cryogenic refrigeration

    Udara digawe adhem cryogenic refrigeration

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KC -045

    KC / KWB seri industri chiller utamané Applied ing industri Plastik & Karet; bisa kanthi cepet ngontrol suhu cetakan lan nyepetake siklus cetakan, ningkatake kualitas produk lan ningkatake efisiensi produksi. Padha uga digunakake digunakake ing Logam digunakake, Mechanical & Engineering, Kimia &...

    • sistem cooling chiller

    sistem cooling chiller

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KC -040

    KC / KWB seri industri chiller utamané Applied ing industri Plastik & Karet; bisa kanthi cepet ngontrol suhu cetakan lan nyepetake siklus cetakan, ningkatake kualitas produk lan ningkatake efisiensi produksi. Padha uga digunakake digunakake ing Logam digunakake, Mechanical & Engineering, Kimia & Farmasi,...

    • Chiller cooled udara 10kw

    Chiller cooled udara 10kw

    • Model No.: KC -035

    • Transportasi: Ocean,Land,Air

    KC / KWB seri industri chiller utamané Applied ing industri Plastik & Karet; bisa kanthi cepet ngontrol suhu cetakan lan nyepetake siklus cetakan, ningkatake kualitas produk lan ningkatake efisiensi produksi. Padha uga digunakake digunakake ing Logam digunakake, Mechanical & Engineering, Kimia &...

    • air cooled modular chiller

    air cooled modular chiller

    • Model No.: KC -030TB

    • Transportasi: Ocean,Land,Air

    KC / KWB seri industri chiller utamané Applied ing industri Plastik & Karet; bisa kanthi cepet ngontrol suhu cetakan lan nyepetake siklus cetakan, ningkatake kualitas produk lan ningkatake efisiensi produksi. Padha uga digunakake digunakake ing Logam digunakake, Mechanical & Engineering, Kimia & Farmasi,...

    • penyejat air udara domestik

    penyejat air udara domestik

    • Model No.: KC-025

    KC / KWB seri industri chiller utamané Applied ing industri Plastik & Karet; bisa kanthi cepet ngontrol suhu cetakan lan nyepetake siklus cetakan, ningkatake kualitas produk lan ningkatake efisiensi produksi. Padha uga digunakake digunakake ing Logam digunakake, Mechanical & Engineering, Kimia & Farmasi,...

    • alto chiller air cooled

    alto chiller air cooled

    • Model No.: KC-015DB

    KC / KWB seri industri chiller utamané Applied ing industri Plastik & Karet; bisa kanthi cepet ngontrol suhu cetakan lan nyepetake siklus cetakan, ningkatake kualitas produk lan ningkatake efisiensi produksi. Perusahaan uga akeh digunakake ing Logam digunakake, Mechanical & Engineering, Kimia & Farmasi,...

    • Air industri ngadhepi suhu rendah

    Air industri ngadhepi suhu rendah

    • Brand: Kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KC -015

    KC / KWB seri industri chiller utamané Applied ing industri Plastik & Karet; bisa kanthi cepet ngontrol suhu cetakan lan nyepetake siklus cetakan, ningkatake kualitas produk lan ningkatake efisiensi produksi. Padha uga digunakake digunakake ing Logam digunakake, Mechanical & Engineering, Kimia & Farmasi,...

    • Chiller cooled udara terpadu

    Chiller cooled udara terpadu

    • Brand: kaydeli

    • Packaging: kothak kayu

    • Kemampuan Supply: 5000

    • Certificate: ISO9001:2015

    • Model No.: KC -012

    KC / KWB seri industri chiller utamané Applied ing industri Plastik & Karet; bisa kanthi cepet ngontrol suhu cetakan lan nyepetake siklus cetakan, ningkatake kualitas produk lan ningkatake efisiensi produksi. Padha uga digunakake digunakake ing Logam digunakake, Mechanical & Engineering, Kimia &...

    • air conditioner chiller

    air conditioner chiller

    • Model No.: KC-006

    KC / KWB seri industri chiller utamané Applied ing industri Plastik & Karet; bisa kanthi cepet ngontrol suhu cetakan lan nyepetake siklus cetakan, ningkatake kualitas produk lan ningkatake efisiensi produksi. Padha uga digunakake digunakake ing Logam digunakake, Mechanical & Engineering, Kimia &...

    • air cooled scroll chiller

    air cooled scroll chiller

    • Model No.: KC -010

    KC / KWB seri industri chiller utamané Applied ing industri Plastik & Karet; bisa kanthi cepet ngontrol suhu cetakan lan nyepetake siklus cetakan, ningkatake kualitas produk lan ningkatake efisiensi produksi. Padha uga digunakake digunakake ing Logam digunakake, Mechanical & Engineering, Kimia &...

    • udara penyejat penyejat digawe adhem

    udara penyejat penyejat digawe adhem

    • Model No.: KC -012

    KC / KWB seri industri chiller utamané Applied ing industri Plastik & Karet; bisa kanthi cepet ngontrol suhu cetakan lan nyepetake siklus cetakan, ningkatake kualitas produk lan ningkatake efisiensi produksi. Padha uga digunakake digunakake ing Logam digunakake, Mechanical & Engineering, Kimia &...

    • chiller cooled air portable

    chiller cooled air portable

    • Model No.: KC-015

    KC / KWB seri industri chiller utamané Applied ing industri Plastik & Karet; bisa kanthi cepet ngontrol suhu cetakan lan nyepetake siklus cetakan, ningkatake kualitas produk lan ningkatake efisiensi produksi. Padha uga digunakake digunakake ing Logam digunakake, Mechanical & Engineering, Kimia &...

    • 200 ton air cooled chiller

    200 ton air cooled chiller

    • Model No.: KC-002

    KC / KWB seri industri chiller utamané Applied ing industri Plastik & Karet; bisa kanthi cepet ngontrol suhu cetakan lan nyepetake siklus cetakan, ningkatake kualitas produk lan ningkatake efisiensi produksi. Padha uga digunakake digunakake ing Logam digunakake, Mechanical & Engineering, Kimia & Farmasi,...

    • rega kapal pendingin udara sing adhem

    rega kapal pendingin udara sing adhem

    • Model No.: KC -003

    KC / KWB seri industri chiller utamané Applied ing industri Plastik & Karet; bisa kanthi cepet ngontrol suhu cetakan lan nyepetake siklus cetakan, ningkatake kualitas produk lan ningkatake efisiensi produksi. Padha uga digunakake digunakake ing Logam digunakake, Mechanical & Engineering, Kimia &...

    • 50 ton rega chiller didhelikake

    50 ton rega chiller didhelikake

    • Model No.: KC-005

    KC / KWB seri industri chiller utamané Applied ing industri Plastik & Karet; bisa kanthi cepet ngontrol suhu cetakan lan nyepetake siklus cetakan, ningkatake kualitas produk lan ningkatake efisiensi produksi. Padha uga digunakake digunakake ing Logam digunakake, Mechanical & Engineering, Kimia &...

China Air Cooling Chilling System Supplier

Kene sampeyan bisa nemokake produk sing gegandhengan ing Air Cooling Chilling System, kita produsen profesional Pendinginan Temperatur Kurang,Air Cooling Chilling System,Unit Air Es-Cooled Air,Kulkas suhu sing adhem,,. Kita fokus ing pengembangan produk ekspor internasional, produksi lan penjualan. Kita wis ngembangake proses kontrol kualitas Air Cooling Chilling System kanggo njamin produk ekspor sing berkualitas.
Yen sampeyan pengin ngerti liyane babagan produk ing Air Cooling Chilling System, monggo klik rincian produk kanggo ndeleng parameter, model, gambar, harga lan informasi liyane babagan Pendinginan Temperatur Kurang,Air Cooling Chilling System,Unit Air Es-Cooled Air,Kulkas suhu sing adhem,,.
Punapa mawon sampeyan minangka grup utawa individu, kita bakal nindakake kabeh paling apik kanggo nyedhiyani sampeyan kanthi akurat lan lengkap pesen babagan Air Cooling Chilling System!

Kirim Enquiry

lihongchao

Mr. lihongchao

Email:

szkaydeli@163.com

Kirim Enquiry

Tel:86-0755-28122621

Fax:86-0755-23008879

Ponsel:+8618927422621

Email:szkaydeli@163.com

Alamat:306, 3rd Floor, Building A, Fulian Industrial Park, Dalang South Road, Longhua Street, Longhua New District, Shenzhen, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile